|
17.09.2012, 12:07
|
|
Модератор Волинського клубу акваріумістів
Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 1.265
сказав Дякую: 540
сказали Дякую 648 раз(и) в 412 повідомленні
|
Відповідь: Ровный шов и чистое стекло. ===www.aquaforum.ua===
Розповідаю те що бачив. Може для мене показові виступи робили (я сам клею акваріуми) 
товщина 0,5-1мм в залежності від розміру і об"єму.
Я сам пробував повторити такий спосіб поклейки. В результаті: початок шва ідеальний, за межами вирізу шпателя силікон просто відстає від скла. Навіть накласти на це місце силікон наново неможливо - він немає адгезії, ковзає по склу. Але довести такий шов до кінця вмене не виходило (то прижим не витримував, то рука зісковзувала ітд), а оскільки пробував тільки декілька раз, то списую на досвід і набиту руку.
Крім того, є питання кутового шва, я так і незрозумів як акуратно, в один прохід, там шпателем пройтись 
|
17.09.2012, 12:22
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Житомирская обл.
Дописи: 5.368
сказав Дякую: 3.403
сказали Дякую 2.020 раз(и) в 1.170 повідомленні
|
Re: Відповідь: Ровный шов и чистое стекло. ===www.aquaforum.ua===
keepo, а как так получается что силикон от стекла отстаёт? Стекло ведь обезжирено...)) Дело в том, если силикон и в самом деле не пристаёт к стеклу (судя с Ваших слов), то ничего сложного в этом нет, придавить шпатель и провести одним движение руки. Почему же у Вас не получается?))
Но по любому, что бы оценить технологию и работу (качество) это надо увидеть!
Так как уже говорил, что смотрел видео (вроде фирма Тетра), так там тоже клеят аквариумы с помощью шпателя и без всякой защиты (малярка), а потом я видел аквариумы этой фирмы у нас в продаже, мягко говоря смотреть не на что (по моим понятиям), поэтому и говорю, что каждый слово "КАЧЕСТВО" понимает по своему.
Скоро буду клеить два аквариума, проверю на сколько это получится на практике.
Цитата:
Допис від keepo
Крім того, є питання кутового шва, я так і незрозумів як акуратно, в один прохід, там шпателем пройтись
|
В Вашем случае угловой шов отсутствует, так как на боковые стенки силикон не заходит.
Какие тут могут быть вопросы...???)))
Востаннє редагував sania2: 17.09.2012 о 12:46..
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:24.
|