08.10.2012, 13:41
Живу я тут
Звідки Ви: Хмельницький
Дописи: 304
сказав Дякую: 281
сказали Дякую 460 раз(и) в 145 повідомленні
Re: Конкурс от AQA.com.ua ♥ Diversa nanoLED - Мой дебют в нано-аквариумистике ♥ ===www.aquaforum.ua===
Може пункт про роботу комплектом варто винести у перший пост в умови конкурсу? Щоб потім питань не було? Типу всі учасники повинні створювати композиції із використанням стандартного обладнання. Заміна складових комплекту поставки не вітаєтся... і т.д.
Востаннє редагував Reporter: 08.10.2012 о 14:11 ..
cказали "Дякую" Reporter за цей допис:
08.10.2012, 16:23
Живу я тут
Звідки Ви: Украина, г. Киев » ул. Анны Ахматовой, 48
Дописи: 416
сказав Дякую: 385
сказали Дякую 692 раз(и) в 205 повідомленні
Re: Конкурс от AQA.com.ua ♥ Diversa nanoLED - Мой дебют в нано-аквариумистике ♥ ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від
Reporter
Може пункт про роботу комплектом варто винести у перший пост в умови конкурсу? Щоб потім питань не було?
Так и сделаем - четко пропишем требования и пожелания к темам конкурсантов и уведомим всех в обязательном порядке.
По поводу комплектации:
Термометра вроде нет.
Ці 5 користувач(ів) сказали Дякую AQA.com.ua за це повідомлення:
08.10.2012, 16:35
Живу я тут
Звідки Ви: Одесса
Дописи: 799
сказав Дякую: 1.182
сказали Дякую 502 раз(и) в 298 повідомленні
Цитата:
Допис від
AQA.com.ua
...
По поводу комплектации:
...
Термометра вроде нет.
Какие размеры
термометра стеклянного SunSun (длина, диаметр)?
Мітки
aqacomua , diversa nanoled , аква , аквакомуа , аквамагазин , аквариум diversa , аквариум Диверса , аквариум киев , аквариумный комплект , аквариумный магазин , Ахматова 48 , диверса , диверса нанолед , дизайн аквариума , зоомагазин Киев , интернет магазин , интернет-магазин аква , интернет-магазин киев , конкурс , купить аквариум , купить аквариум киев , нанолед , фйфюсщьюгф
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:24 .