Неділю часу я "мучаю" світильник Пацифік Сан.
Комплект світильника:Сам світильник,два блока живлення,установочний компакт диск.Керування світильником відбуваеться за допомогою компютера через блютуз.
Можливості світильника дуже широкі,так як у ньому використано 8 окремих каналів,тобто 8 різних по спектру світлодіодів.Змішуючи різні спектри,зменьшуючи чи збільшуючи потужність світлодіодів можна виставити будь який спектр освітлення,що робить його дуже гострим інструментом в руках акваріуміста.
По самій програмі,проста в роботі,все грамотно і зручно,единим мінусом програми являеться відсутність русифіцированоі версіі.
В програмі е розділ PAR саме в якому можна прописувати спектри та потужності,які будуть змінюватись відносно виставленого часу.
На даний момент використовую уже прошиту в програму версію освітлення BALI.Найбільше подобаеться періуд дня ціеі прошивки,дуже насичений.Схід та захід як на мене за надто червоні,але це лише моя субективна думка.Збираюсь трохи побавитись з даною прошивкою і змінити настройки сходу та заходу більш синіми тонами,та UV.
На даному етапі світильник світить на 50% потужності,поступово буду піднімати потужність до 70%.На 100% відсотках потужності працювати світильник у мене навряд чи буде,так як у мене переважае мягкий риф,а для твердого на мою думку і 90% з головою,так як світить він дуже потужно.
Тампература світильника неперевищуе 35 гр. Вода в акві випаровуеться значно меньше.За неділю часу під Т5 лампами доливав в акву 15л.води,за останю неділю під ледами долив 9л.
На даному етапі у мене вибагливих коралів нема,а решта почуваеться під ледами набагато краще ніж було під Т5 лампами.
Більше інформаціі по світильнику кому цікаво то можна подивитись тут:
http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=120566
Я звичайно не фотограф,і фото не взмозі передати усі кольори,але всеж таки спробував передати те що відбуваеться в акві на протязі дня.