На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Террариумистика > Рептилии > Змеи
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Зачинена тема

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 08.12.2012, 20:47   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Херсон
Дописи: 426
сказав Дякую: 74
сказали Дякую 159 раз(и) в 90 повідомленні
Re: БЕЛОГУБАЯ КУФИЯ помогите практическими советами в содержании ===www.aquaforum.ua===

Ой... Стосовно великого тераріума, справа в тому, що це не дуже зручно. Ось ви собі уявіть: вже час годувати змію, а вона малесенька і тонесенька, то у великому тераріумі її знайти, маніпулювати нею, прибирати в тераріумі і т.д. буде як мінімум не зручно. Та ще й якщо там буде багато схованок, то вона буде "дикою". Тобто, не буде до вас звикати і поводитиметься агресивно. Зрозуміло, що куфія ніколи не стане на 100% ручною і спокійною, але доки воно ще мале, воно може поступово до вас звикнути (хоч трошки), а це вже плюс Доки воно маленьке краще тримати поодинці і в не надмірно просторому тераріумі, щоб легше було вигодувати, а потім пересадите її в більший тераріум (ну коли підросте).
"Чим годувати?" Ого!! А ви впевнений, що у вас достатньо знань і досвіду, щоб тримати вдома ОТРУЙНУ змію?!! Не буду вам різні жахіття розповідати просто запропоную, для початку зробити так: зайдіть в гугль, натисніть на кнопку "зображення" і напишіть там щось типу "укус білогубої куфії" (краще на англ.мові) і подивіться фото! Чесно кажу, не пожалкуєте! Ну а якщо все ж наважитесь купити цю змію, то перед цим хоч почитайте про її утримання:

http://vitawater.ru/terra/serpent/gift/tri-alb1.shtml

Новонароджена куфія їсть новонароджених гризунів (миші, піщанки і т.д.), ящірок маленьких, маленьких жаб (зрідка). А де ви все це дістанете взимку? Та ще й і в Коростені. Тобто, вам як мінімум треба розводити малих гризунів, щоб годувати змію... Словом, тричі подумайте перед тим, як заводити вдома ОТРУЙНУ змію!

Аркадій поза форумом  
cказали "Дякую" Аркадій за цей допис:
Старий 08.12.2012, 21:30   #2
Живу я тут

Звідки Ви: УКРАЇНА
Дописи: 4.682
сказав Дякую: 1.162
сказали Дякую 3.103 раз(и) в 1.432 повідомленні
Відповідь: Re: БЕЛОГУБАЯ КУФИЯ помогите практическими советами в содержании ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Аркадій Переглянути допис
!
во первых это не первая ядовитая змея у меня будет я держал три года гадюку обыкновенную. про укусы я тоже много читал . да и вообще я всю информацию по куфии прочитал что смог найти. только в некоторых источниках говориться что новорожденные змеи не берут новорожденных мышей иногда и нужны лягушки а вот это уже сложнее где их взять?? короче одни проблемы. но я буду всеравно заводить так что если кто что может посоветовать по теме и помочь пишите. ЗАРАНИЕ СПАСИБО

СЕРГЕЙ_1972 поза форумом  

Share/Bookmark

Зачинена тема

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:05.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts