|
01.01.2013, 21:09
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Днепропетровская обл.
Дописи: 88
сказав Дякую: 44
сказали Дякую 50 раз(и) в 16 повідомленні
|
Re: Метаморфоз аксолотля ===www.aquaforum.ua===
Вот здесь http://amphibiaweb.org/amphibian/newspecies.html новые виды амфибий обнаруженные в последнее время (2012-2007 гг). Можно найти как хвостатых так и бесхвостых, поражает ко-во видов открываемых за год! Инфы по ним мало, но фото некоторых видов в поисковых системах нашел (публиковать не решился, не знаю можно ли), но думаю истинным жаботритосаламандрологам будет интересно глянуть 
Радуют столь обильные находки новых видов, хоть существует и обратная статистика исчезновения (отчасти из-за природных процессов, но в основном благодаря стараниям Homo sapiens sapiens).
Дивує розбіг цін на куренівці- іноді можно по 25-30 знайти, а іноді дрібних напівживих аксолотлів по 120-150 пропонують. Я так зрозумів треба не поспішати, а почекати свій джек-пот 
До речі, прохання , якщо хтось знає цікаві і корисні забугорні сайти по амфібіям, поділіться, будь ласка!
Востаннє редагував yadgin: 01.01.2013 о 21:15..
|
|
|
01.01.2013, 21:27
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Херсон
Дописи: 426
сказав Дякую: 74
сказали Дякую 159 раз(и) в 90 повідомленні
|
Цитата:
Допис від yadgin
|
Це точно. Там малесеньких червоновухих черепах було продавали по 50 грн за штуку, а шпоркових жаб по 25 грн. В цей час в Херсоні червоновуха черепаха коштувала 25 грн, а шпоркова жаба--5 грн!
Якщо цікавлять нові види і є проблеми з агл. мовою то
http://myreptile.ru/forum/index.php?topic=4153.0
http://myreptile.ru/forum/index.php?topic=746.0
І ще там десь моя подібна тема була. Те що кількість нових видів за рік доволі не мала це так, просто загальна чисельність видів "наших" тварин (а особливо вразливих) щороку меншає 
|
|
|
cказали "Дякую" Аркадій за цей допис:
|
|
01.01.2013, 21:31
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від yadgin
истинным жаботритосаламандрологам
|
Це називається батрахологи
Ось ще тема про нові види:
http://myreptile.ru/forum/index.php?topic=14731.0
|
|
|
01.01.2013, 21:38
|
|
Придивляюся
|
Цитата:
Допис від Аркадій
Це називається батрахологи
|
А ще герпетологи, ихтиологи, маммологи, орнитологи, а з безхребетних-малакологи, карцинологи, єнтомологи і щє куча всіляких логів))))))
не дарма п"ять років на факультеті біології(з них 3 на кафедрі зоології) а потім щє 3 в науково-дослідному)))
слабенькі знання в сфері батрахогерпетології можу пояснити тим, що спеціалізувався на зовсім інщій группі тваринок (безхребетних  )
з англійським дійсно проблеми  але англомовні сайти стимулюють підіймати свій рівень, за новий сайт дякую, треба попартизанити по темах.
|
|
|
01.01.2013, 21:46
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від yadgin
маммологи
|
Особисто я більше полюбляю називати науку про ссавців теріологією. Бо маммологія це, окрім вище згаданого, ще й така наука, що цицьки вивчає (хоча, думаю, що це всі присутні і так знають)
|
|
|
01.01.2013, 21:51
|
|
Придивляюся
|
Це правда ))) пям"таю мій перший ступор з цима термінами  а на латинський мові все нормально і зрозуміло)))
|
|
|
01.01.2013, 23:54
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Южная Украина
Дописи: 1.560
сказав Дякую: 364
сказали Дякую 1.388 раз(и) в 577 повідомленні
|
Цитата:
Допис від yadgin
маммологи
|
, хех, ну скорее маммалоги  , вообще тут наверное у медиков и зоологов драка была, ведь по идее правильный вариант написания один- через А, в итоге нашли компромис, медикам сплавили инвалидное битое название через "о"  а насчет териологии пишут в википедии, что это исключителшьно русская выдумка, хотя да, териология- звучит солиднее, и даже страшнее, вот попробуйте набрать в гугле слово "террология"
Цитата:
Допис від yadgin
А ще герпетологи
|
А герпетологи ще ось чим займаются
Цитата:
Специалист-герпетолог дифференцированно подходит к лечению и профилактике вирусной инфекции в зависимости от фазы заболевания, индивидуальных особенностей пациента, параметров патологического процесса
|
Источник
Востаннє редагував Hierophis: 02.01.2013 о 00:04..
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:21.
|