На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Барахолка > Коллективные заказы / Оказии
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Коллективные заказы / Оказии Раздел специально для коллективных покупок чего-либо либо оказий. Создавая темы, указывайте четко что вы предлагаете и способ сбора денег и доставки товара.

Зачинена тема

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 03.01.2013, 11:03   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Киев, Позняки
Дописи: 245
сказав Дякую: 59
сказали Дякую 102 раз(и) в 66 повідомленні
Надіслати повідомлення для Nataliia на ICQ Надіслати повідомлення для Nataliia на Skype
Re: Відповідь: Re: Тилландсии, семена и почки росянок и других хищников. Заказ до 10. ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Smishniy Переглянути допис
Так что могу предположить, что у Вас там речь шла именно о первых видах тилландсий..
Я тоже там была, т.к. ездила за орхидеями. Могу подтвердить, что там именно атмосферные тилландсии есть (тогда точно были). Было несколько видов. Грунтовых там не видела.

Nataliia поза форумом  
cказали "Дякую" Nataliia за цей допис:
Smishniy (03.01.2013)
Старий 03.01.2013, 21:43   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Винница, Малые Хутора (Бучмы)
Дописи: 347
сказав Дякую: 186
сказали Дякую 139 раз(и) в 81 повідомленні
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Тилландсии, семена и почки росянок и других хищников. З ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Nataliia Переглянути допис
Я тоже там была, т.к. ездила за орхидеями. Могу подтвердить, что там именно атмосферные тилландсии есть (тогда точно были). Было несколько видов. Грунтовых там не видела.
Супер, значит киевлянам везет. Хотелось бы увидеть, в каком виде они продаются? Может у кого есть фото?
А вот у нас грунтовые почти в каждом крупном цветочном магазине есть, а других не видел..

Smishniy поза форумом  

Share/Bookmark

Зачинена тема

Мітки
почки росянок, семена, тилландсии

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:30.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts