Re: "911" при проблемах с растениями. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від MVI
Вода від ЦО2 може бути чуть мутновата?Бо якщо тільки збільшую ЦО2 вода стає "білувата",зменую - прозора.
І якщо я зовнішній фільтр буду "переробляти",заміню синтипон,на дрібну губку в останній ступені очистки,а синтипон перекладу нижче,його добре вимити чи ні (маю на увазі весь вміст фільтру)?
Если много СО2 на поверхности воды пленка будет блестящая (как маслянистая) -вода мутнеть не должна. Про глину поподробнее - и насколько много ее в грунте (высота) шара. Конечно лучше создать новую тему - тут очень много и так напостили, а тема еще не раскрыта. Грунт у вас точно фонит - красные камушки положите в уксус и наблюдайте. Пузырьки очень мелкие будут идти не сразу могут пойти.
Допис від Senturio
Если много СО2 на поверхности воды пленка будет блестящая (как маслянистая) -вода мутнеть не должна. Про глину поподробнее - и насколько много ее в грунте (высота) шара. Конечно лучше создать новую тему - тут очень много и так напостили, а тема еще не раскрыта. Грунт у вас точно фонит - красные камушки положите в уксус и наблюдайте. Пузырьки очень мелкие будут идти не сразу могут пойти.
Плівка на поверхні дійсно є.Я до цього моменту думав що я з водою щось вилив (дякую,заспокоїли).Аерацію не використовую зовсім.Риби себе ведуть нормально.
Глини 0.5-1см максимум.Дуже багато вибрав з грунтом яку пізніше вимив.Наскільки зараз пригадую,то "глини" разом з малесенькою (піском) фракцією грунту,яку я засипав було не більше 4-5л,які я розмістив по центру акви,а над ним 6-8см грунту.
Ще раз вибачаюсь за розведений ось тут базар.Я сам не сподівався що все так розтягнеться.Питання за питанням і вийшло так.