Хочу написати кілька слів.
Зі свого досвіду скажу, що однією із основних складових надійності даного дозатора є зворотні клапани. Я в
своєму дозаторі відразу використав клапани з пружиною всередині. Просто на той момент інших у мене не було. Читав що ніби то пружинки можуть ржавіти від солей. Так от, з цими клапанами не було проблем
добрих 3 - 3.5 роки!!!!!!!! Тримали ідеально!!!! І якби не пересохли (через відсутність добрив) - працювали б напевно ще довше!
Далі вони почали пропускати, шукав заміну. Пробував різні - і дорогі і дешеві. Мені не вдалося знайти нормальних. Ставив по 2 послідовно, але все одно не було так як слід. Саме таких - з пружинками ніде не зустрічав, на аровані їх вже давно нема....
Сьогодні отримав такі клапани від
Комбайнёр-а, за що йому велике дякую!!!!! Тепер мій дозатор знову працюватиме нормально.
Всім, хто замовляє дозатори, я б рекомендував взяти ще один запасний комплект клапанів і шприців, через пару років їх прийдеться поміняти, тим більше що ціна дуже низька!!!!
Шкода, що я не знав про наявність шприців із резиновим поршнем, мені їх теж треба поміняти, а у нас тільки звичайні продають....
Комбайнёр, дякую Вам!!!!