 |
18.02.2013, 17:36
|
#1
|
|
Живу я тут
Реєстрація: 16.11.2009
Звідки Ви: Киев
Дописи: 1.079
сказав Дякую: 1.031
сказали Дякую 2.924 раз(и) в 638 повідомленні
|
Re: Фильтрация , протока , обсуждение техники и философии в применении к Танге ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Alehina
А откуда сообственно в аквариуме вообще жир, мне тоже интересно О_о
|
Жир, от жирных рук...жирные руки, от жирной колбасы... 
__________________
https://m.facebook.com/PotamotrygonUkraine/
|
|
|
|
Ці 6 користувач(ів) сказали Дякую Trophik S. за це повідомлення:
|
|
18.02.2013, 20:43
|
#2
|
|
Живу я тут
Реєстрація: 25.01.2006
Звідки Ви: Киев
Дописи: 7.412
сказав Дякую: 1.131
сказали Дякую 3.697 раз(и) в 2.048 повідомленні
|
Re: Фильтрация , протока , обсуждение техники и философии в применении к Танге ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Trophik S.
ир, от жирных рук...жирные руки, от жирной колбасы...
|
т.е бактерии питаются колбасным жиром?
|
|
|
18.02.2013, 21:38
|
#3
|
|
Бан за нарушения
Реєстрація: 15.07.2011
Звідки Ви: ДНР ДОНЕЦК
Дописи: 1.050
сказав Дякую: 1.267
сказали Дякую 1.408 раз(и) в 483 повідомленні
|
Re: Фильтрация , протока , обсуждение техники и философии в применении к Танге ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Алекс П
т.е бактерии питаются колбасным жиром?
|
шутки понимайте!  
__________________ 
|
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:39.
|