|
28.02.2013, 18:40
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 133
сказав Дякую: 39
сказали Дякую 53 раз(и) в 48 повідомленні
|
Re: Нитриты и золотые ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від драйв
Тфеф, тогда парьте мозги дальше. без растений у вас не будет толку. у самого были золотухи и самый лучший вариант на мой взгляд ето растения+подмены. а то что вы разбиваете показания воды на составляющие ето абсолютно не правильно,
|
Аквариум засажен где-то на 1/3, валиснерия, роголистник, элодея - много, то что в профиле - немного, на будущее.
|
26.04.2013, 19:19
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 168
сказав Дякую: 87
сказали Дякую 55 раз(и) в 42 повідомленні
|
Re: Нитриты и золотые ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Тфеф
Аквариум засажен где-то на 1/3, валиснерия, роголистник, элодея - много, то что в профиле - немного, на будущее.
|
Ці рослини, які ви вказали вище, будуть з задоволенням зїденими карасиками.Знаю з власного досвіду=)
В мене прижилися:амбулія королівська, микрозориум тайландский, микрозориум Винделова,эхинодорусы, анубіас нана. Рекомендують ще лимонник.
Ваші рослини будуть нормально рости, якщо завжди в наявності буде ряска(якщо є ряска, то другі рослини моїх не цікавлять).
А на рахунов Вашої проблеми я б порадив дослухатись serg_ki@ukr.net. Потужність вашого фільтра ( на мою думку) не достатня для золотих. В мене на 50л стоїть JBL CristalProfi GreenLine e1501. Після встановлення фільтра проблеми з нітритами і аміаком відпали самі собою. А проблеми з фосфатами і нітратами відпали після засадження акваріума рослинами і подачею в акву калія+мікро(калій+мікро для кращого росту рослин).Підміну роблю 1р в 1-2 тижні.
Зараз вам необхідно заселити фільтр і акву корисними бактеріями (наприклад використавши AQUAYER Биостартер (оптимальна ціна-якість)).
Ось тема де описані рослини, які добре з золотухами зживаються - http://www.aquaforum.ua/group.php?do...5&pp=10&page=2
Востаннє редагував _XOXOL: 26.04.2013 о 20:01..
|
|
|
|
cказали "Дякую" _XOXOL за цей допис:
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:54.
|