Відповідь: Re: Відповідь: 22.02.2013 22:00 Україна, Київ. КОЖНА ставка ОТРИМУЄ ЛОТ Ph ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від maxfortuna
Модерация!
Уважаемый организатор аукциона!!! На торги разрешается выставлять только 1 лот!!! Таким образом, порция мха уходит за 40грн. Остальные получат мох бесплатно, как объявил об этом продавец
Не погоджуюсь із Вами! Лот виставлений ОДИН.- 4 на 4см переможцю. Все інше -БОНУСИ!!!!
Бонуси теж оголошені завчасно по правилам. А боус це не тільки БЕЗКОШТОВНА НАДБАВКА, а і ЛЬГОТА дослівно. Тому це льгота на покупку моху і це я описав попередньо. Хто хоче той має привілей придбати мох по ціні яку він поставив як ставку. Хто ні то не треба ЮРИДИЧНО- ВСЕ ЗАКОННО. Вихід? Змінювати правила аукціону- доповнювати їх, не використовувати іншомовні слова.
А ті хто ставив ставки- хочете купуйте- хочете приходьте і беріть безкоштовно- мені не шкода. Тільки цікаво як от наприклад User_ 4 пише в приват що прийде забирати, завта передзвоне чи ок, а потім ставить ЛАЙК під Модераторським постом Приходь, USER_4, я тобі можу пів відра дам на ХАЛЯВУ