Цитата:
Допис від Effor
Рыбинспекция сама имеет процент от браконьеров.поверьте не с чужих слов знаю/также они прикрываясь своми корочками ставят сети/такой случай был на тетереве.возле рудя
|
Всеодно дзвонити і напрягати.
Я дзовонив і самому заступнику РІ Жит. обл. коли в с. Тетерівка спінігом сітку під берег підтягнув - приїхали через 15 хв і намагалися акуратно сітку зкласти (як свою рідну)) але не факт), але я як нормальний рибалка проявив своє громадяньське право (яке 90 % людей бояться проявити і сидять як миші під віником коли потрібно діяти!!!) і "допоміг" їм сітку витягнути, при цьому порізавши її так, що спочатку вони просили не допомагати, а коли я пів сітки знищив то мовчали.
Отак я при РІ знищив сітку, при чому не порушуючи закон. Витратив 1 грн. на дзвінок з мобільного.
Було це в нерест - рибу з ікрою випустили, а сітка ремонту не підлягала, вони її забрали для складення протоколу. Хоча я міг вимагати по закону, щоб її спалили на місці.
А так всюди де плаваю ріжу на ничку, а як сітка без нагляду зкручую і в очерет. Ятіра притоплюю в мулі. Це порушення закону, але мені начхати - сітки вбивають людей і не лише підводних мисливців, а й дітей, собак та ін.
Не забувайте що дозволено ловити 3 кг риби в одні руки!!!
І зариблюйте своїми силами водойми, Ви берете рибу, а хто її охоронятиме і відновлюватиме запаси??? депутати )))
бережіть природу!!! І не лінуйтеся повідомляти про порушення на воді!!!