|
01.04.2013, 00:44
|
|
Живу я тут. Мохоманьяк
Звідки Ви: Кривой рог Ц.городской р-н.
Дописи: 3.115
сказав Дякую: 3.517
сказали Дякую 6.195 раз(и) в 1.448 повідомленні
|
Re: +Украина.Продажа аквариумных растений(2206) ===www.aquaforum.ua===
Приветствую.
По наличию..
Дубок (Shinnersia rivularis)..завтра весь идет под срез,наростет к концу недели.
Больбитис Геделоти (Bolbitis heudelotti) - бажано якщо є в наявності то побачити фото. хотів би купити пару кущів. Фото смысла делат нет.Больбитис забронирован на 3 месца вперед.
Гидрокотила трипартита.(Hydrocotyle tripartita) така і в горшку. так і не зрозуміло різницю, хотілось би порівняти обєми.Шо там поривнювать)))...петрушку в магизине видели?? Вот где то так))))..Зеленинька, два лыстика туды-два листика сюды))))Жменька гдето))))
також шукаю рослину з листками подібними до Cryptocoryne wendtii "Green". щось що б утворило густий кущ висотою до 40см... не прихітливе, так як подачі со2 нема і світло приблизно 0.5Вт/л. може щось зможете порадити. був би Вам дуже вдячний.
Есть криптушка(названия не знаю,) схожесть между ветной зеленой или барклаей.
Или...
Обратноспиральная..
Циперус Халфери
01.04.2013, 01:15
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Львів
Дописи: 132
сказав Дякую: 141
сказали Дякую 88 раз(и) в 70 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Ностальгия
петрушку в магизине видели?? Вот где то так))))
|
Петрушку в магазині і то різними пучками продають  . але діло не втому просто цікаво було чи краще набрати поштучно чи вигідніше взяти в горшку)
Покажіть, будь ласка, фото зворотньоспіральної. в інтернеті їх повно але усі дуже відрізняються. хотілось би знати з чим маєш справу  .
і якщо можна фото тої що не памятаєте назви.
потрібно щось що б росло до 40 см і не стелилось по поверхні води... якщо вони такі що стеляться по поверхні (висота вища 40-50 см) то не підійдуть... а так зацікавили, так що чекаю фото.
Cryptocoryne wendtii "Green" і Cryptocoryne willisii часом немає в продажі і якщо є то яка їх ціна?
|
|
|
cказали "Дякую" ysfox за цей допис:
|
|
01.04.2013, 02:46
|
|
Живу я тут. Мохоманьяк
Звідки Ви: Кривой рог Ц.городской р-н.
Дописи: 3.115
сказав Дякую: 3.517
сказали Дякую 6.195 раз(и) в 1.448 повідомленні
|
Цитата:
Допис від ysfox
чи краще набрати поштучно чи вигідніше взяти в горшку)
|
Кажу зразу,фотоапарат зломався,....взвешивать так же небуду,а то знаете как))..во время транспортировки может быть усушка,потеря веса)))
Цитата:
Допис від ysfox
з чим маєш справу .
|
Имеете дело с посадочным материалом,с живыми точками роста,с здоровой корневой системой и возможно с какимито оставшимися листиками.Дальнейшие этапы развития,внешнего вида,размеров зависят только от вашей заботе о растении.
Так шо как видете, я плохой продавец,индивидуальный подход к покупателю делать нет возможности.
На форуме много хороших продавцов которые смогут здалать фото и гарантировать как оно у вас будет выглядеть.Думаю что эти виды найти не проблематично.
Спасибо за заказ.
Прошу прощения за потраченое время.
01.04.2013, 10:22
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Львів
Дописи: 132
сказав Дякую: 141
сказали Дякую 88 раз(и) в 70 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Ностальгия
транспортировки может быть усушка,потеря веса)))
Спасибо за заказ.
Прошу прощения за потраченое время.
|
Ви мене просто не правильно зрозуміли. Придиратися до кількості рослин, чи дадуть на гілочку більше чи ні у мене ніякого наміру не було і не має такої звички. просто хотілось дізнатись у чого більші шанси нормально доїхати і прижитись. 22 гривня це не привід мусолити продавця і вимагати справки  . тим паче що часто після перевезення отримуєш рослину у ніякому стані. але правильний догляд вертає все до життя  .
Ви праві - подальше життя і розвиток рослини залежить лише від покупця.
А за криптокорину фото потрібне було лише для того щоб побачити як вона росте в акваріумі. вигинає листки до грунту чи вертикально, поширюється по поверхні чи ні. також під цією назвою (зворотньоспіральної) інколи продають зовсім інші види криптокорин і їх часто путають... а мене цікавить саме така - з низькою ніжкою і довгою листковою пластиною:
http://aquaworld.com.ua/images/product/l/7399764b.png
http://www.ekzotika.com/plant63
Вибачне за завдані труднощі. немав ніякого наміру образити продавця.
Дякую за витрачений час, щасливо 
|
|
|
cказали "Дякую" ysfox за цей допис:
|
|
02.04.2013, 09:14
|
|
Registered User
Звідки Ви: Энергодар
Дописи: 560
сказав Дякую: 144
сказали Дякую 224 раз(и) в 209 повідомленні
|
Цитата:
Допис від ysfox
Ви мене просто не правильно зрозуміли. Придиратися до кількості рослин, чи дадуть на гілочку більше чи ні у мене ніякого наміру не було і не має такої звички. просто хотілось дізнатись у чого більші шанси нормально доїхати і прижитись. 22 гривня це не привід мусолити продавця і вимагати справки  . тим паче що часто після перевезення отримуєш рослину у ніякому стані. але правильний догляд вертає все до життя  .
Ви праві - подальше життя і розвиток рослини залежить лише від покупця.
А за криптокорину фото потрібне було лише для того щоб побачити як вона росте в акваріумі. вигинає листки до грунту чи вертикально, поширюється по поверхні чи ні. також під цією назвою (зворотньоспіральної) інколи продають зовсім інші види криптокорин і їх часто путають... а мене цікавить саме така - з низькою ніжкою і довгою листковою пластиною:
http://aquaworld.com.ua/images/product/l/7399764b.png
http://www.ekzotika.com/plant63
Вибачне за завдані труднощі. немав ніякого наміру образити продавця.
Дякую за витрачений час, щасливо 
|
 тА че вы,- Первое Ареля-ж на дворе...
|
|
|
cказали "Дякую" vudz70 за цей допис:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:46.
|