|
08.06.2013, 22:21
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Яготин
Дописи: 445
сказав Дякую: 54
сказали Дякую 112 раз(и) в 93 повідомленні
|
Re: Как чистить стенки аквариума, без больших затрат ===www.aquaforum.ua===
звичайний автомобільний водозгін Скрытый текст
для тих хто не знає: така штука якою злі дядьки автомобілісти з скла свого автомобіля забирають краплі роси , дощу, води, і т.д. чудово все чистить, правда в мене не силно заростає аква.
ще гарним способом є перекис водню.... дешево і сердито (про застосування в акві вичитав на форумі.....), мінусом є те що роголистник обсипався вслід за зеленню , ну про це було написано що під час застосування може обсипатись
|
|
|
10.06.2013, 08:33
|
|
Бан за нарушения
Звідки Ви: Харьков
Дописи: 775
сказав Дякую: 115
сказали Дякую 463 раз(и) в 234 повідомленні
|
Re: Re: Как чистить стенки аквариума, без больших затрат ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від фёст
klimnet, тоже чистил кридитной картой и было все гуд. А как-то раз, сдуру, взял вместо кридитной карты телфонную карту МТС (осталась после выламывания симки) ... На стекле живого места не осталось.  Похоже пластик сим-карт на половину состоит из жестокого абразива.
|
Скорее черпнули песка или мелких камней, это ведь дети. Пробовал от сим карт - все хорошо.
Цитата:
Допис від corvet458
звичайний автомобільний водозгін Скрытый текст
для тих хто не знає: така штука якою злі дядьки автомобілісти з скла свого автомобіля забирають краплі роси , дощу, води, і т.д. чудово все чистить, правда в мене не силно заростає аква.
ще гарним способом є перекис водню.... дешево і сердито (про застосування в акві вичитав на форумі.....), мінусом є те що роголистник обсипався вслід за зеленню , ну про це було написано що під час застосування може обсипатись
|
Не только роголистник, еще и креветки подохнут и даже мелании. Был просто опыт применения, избавлялся от нитчатки, так подохли при концентрации вдвое меньшей чем положено.
отправлено через tapatalk
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:19.
|