|
25.06.2013, 18:17
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Донбасс
Дописи: 437
сказав Дякую: 661
сказали Дякую 1.065 раз(и) в 332 повідомленні
|
Re: Проблемы с параметрами воды ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Noe
Тести Ptero це найгірші тести які можна знайти на Україні, IМХО. А з тестами на нітрати в цього виробника взагалі постійні проблеми, почитайте відгуки в тій же "Аровані". Нітрат 40 мг/л це нереально багато, швидше всього тест показує неправильні результати.
Рекомендую для нітратів тести компанії Salifert - дуже чутливий тест. Також рекомендую тест на КН - точність до десятих.
|
Оффтоп
оплачено Салифертом
40 мг/л - не так уж и много и тем более не смертельно, не пугайте человека. Но держать два комплекта тестов -это нормально имхо, птеро для частых,и пусть хотя бы салиферт или сичем,или хотяб ЖБЛ большой- как эталоны.
|
|
Ці 5 користувач(ів) сказали Дякую TakedaMaru за це повідомлення:
|
|
25.06.2013, 21:22
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Львів
Дописи: 328
сказав Дякую: 953
сказали Дякую 236 раз(и) в 141 повідомленні
|
Цитата:
Допис від TakedaMaru
Оффтоп
оплачено Салифертом
40 мг/л - не так уж и много и тем более не смертельно, не пугайте человека...
|
Sorry, не хотів лякати. Для риб точно не смертельно  Просто автор пише, що появився наліт на камені і що він початківець, тому, я зробив висновок, що акваріум недавно запущений. Якщо водопідготовка робилась правильно, то значення 40 мг/л це забагато в тому плані, що тест показує не вірно.
|
|
|
25.06.2013, 22:37
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Житомир
Дописи: 2.374
сказав Дякую: 681
сказали Дякую 890 раз(и) в 700 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Noe
Sorry, не хотів лякати. Для риб точно не смертельно  Просто автор пише, що появився наліт на камені і що він початківець, тому, я зробив висновок, що акваріум недавно запущений. Якщо водопідготовка робилась правильно, то значення 40 мг/л це забагато в тому плані, що тест показує не вірно.
|
Аквариум запущен больше 3-х месяцев назад, вода из под осмоса прошедшая ионо обменую смолу, сегодня зделал подмену 15 л. Завтра опять сменю 15 л. Потом понаблюдаю, ксюха у меня помоему завернулась или заснула, коралы потеряли окраску и спрятали свои мелкие полипы, зато саркафитон стал таким красавцем каким я его еще ре видел никогда, прям цветет и пахнет. Кстати в первом посте есть фото и налет на камне виден.
|
|
cказали "Дякую" Polya_Ruslan за цей допис:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:28.
|