|
|
22.07.2013, 13:28
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: Вынужден вечно скитаться по морям и выходить на берег,только раз в десять лет....
Дописи: 755
сказав Дякую: 559
сказали Дякую 1.457 раз(и) в 694 повідомленні
|
Re: Відповідь: Стіна з СРК в наноморі ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Олег Демчук
до речі, а як можна зробити скло між дисплеєм та сампом непрозорим?
|
так Ви вже зробили акву ,чи ні?Якщо ні,то ставте не прозоре,або тонованне скло.Якщо вже зробили то пливка "арокал" блакитного кольору.або притулити(чи приклеЇти) пластик потрібного кольору
|
|
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую Дейви Джонс за це повідомлення:
|
|
22.07.2013, 13:34
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Київ
Дописи: 550
сказав Дякую: 585
сказали Дякую 226 раз(и) в 170 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: Стіна з СРК в наноморі ===www.aquaforum.ua===
аква ще в розробці, наразі от думаю з якого скла замовляти перегородку між дисплеєм та сампом. Замовляти планую в скло-майстерні на куренівському ринку, і не певен що там є у продажу блакитне скло...
Цитата:
Допис від Дейви Джонс
пластик потрібного кольору
|
а що то має бути за пластик?
|
|
|
22.07.2013, 13:44
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: Вынужден вечно скитаться по морям и выходить на берег,только раз в десять лет....
|
Re: Стіна з СРК в наноморі ===www.aquaforum.ua===
темне тоноване- теж нівроку)),або біле матове))А плівку треба в рекламной фірмі пошукать. пластик треба, щоб не виділяв шкідливих речовин,харчовий тобто.
|
|
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую Дейви Джонс за це повідомлення:
|
|
22.07.2013, 15:21
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев, Krakow
Дописи: 492
сказав Дякую: 696
сказали Дякую 1.556 раз(и) в 420 повідомленні
|
Re: Стіна з СРК в наноморі ===www.aquaforum.ua===
Гарна майстерня може зробити біле матове МЕХАНІЧНЕ тонування (на це треба звертати увагу, хімічне може бути дуже шкідливим) або можно будь яке скло заматувати самому, задопомогою дрібного піску.
|
|
|
cказали "Дякую" Старичёк-Моховичёк за цей допис:
|
|
22.07.2013, 17:40
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Донецк
Дописи: 938
сказав Дякую: 161
сказали Дякую 817 раз(и) в 405 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Стіна з СРК в наноморі ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Олег Демчук
наразі от думаю з якого скла замовляти перегородку між дисплеєм та сампом
|
Самый лучший вариант сделать из черного непрозрачного стекла.
|
|
|
cказали "Дякую" E.K. за цей допис:
|
|
22.07.2013, 18:24
|
|
Живу я тут
|
Відповідь: Стіна з СРК в наноморі ===www.aquaforum.ua===
зі склом зрозуміло, а по тумбі може хтось підказати (пост 15)?? яку вагу реально може витримати дана деталь інтер"єру? Наразі на ній стоїть пресняк 60л (60/30/35), але є бажання поставити для моря трохи більшу баночку, хоча б десь 70-80/40/40, а це вже 112-128 літрів тільки води без устаткування тощо...
|
|
|
22.07.2013, 18:34
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Николаев
Дописи: 963
сказав Дякую: 775
сказали Дякую 566 раз(и) в 359 повідомленні
|
Цитата:
Допис від E.K.
Самый лучший вариант сделать из черного непрозрачного стекла.
|
нужно смотреть чтоб стекло было вообще непрозрачным (что может быть дефицит)
себе брал стекло с черной тонировкой, в итоге когда зажегся свет в сампе, стало видно внутренности, пришлось заклеивать черной пленкой-самоклейкой со стороны сампа, в итоге зря переплатил за тонированное стекло.
Силикон для вклейки перегородки тоже лучше брать черный, прозрачный пропускает свет, что тоже отвлекает.
п.с. мне черный фон в МА нравится больше чем голубой, но это дело вкуса.
Удачи.
по тумбе.., как бывший мебельщик, хочу сказать, что конструкция тумбы неплохая, есть средние опоры-жесткости, но для аквариумов тумбы изготавливают с задней стенкой из ДСП (не путать с ДВП!) дабы избежать складывания в сторону, как карточный домик. Если вы уже купили эту тумбу, обратитесь к мебельщику в вашем городе, за небольшие деньги её можно модернизировать.
с уважением.
Востаннє редагував акв@фанат: 22.07.2013 о 18:51..
Причина: добавил текст
|
|
|
cказали "Дякую" акв@фанат за цей допис:
|
|
22.07.2013, 19:12
|
|
Живу я тут
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Стіна з СРК в наноморі ===www.aquaforum.ua===
акв@фанат, а якщо ця тумба впритул стоїть затиснутою між книжковою шафою та дебелим комп"ютерним столом (тобто, скластися як картковий будиночок тут проблематично..)? витримає вона близько 120 кг ваги без наслідків?
|
|
|
22.07.2013, 20:48
|
|
Активний участник форуму
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Стіна з СРК в наноморі ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Олег Демчук
ця тумба впритул стоїть затиснутою між книжковою шафою та дебелим комп"ютерним столом (тобто, скластися як картковий будиночок тут проблематично..)? витримає вона близько 120 кг ваги без наслідків?
|
тікі як що присвердленна до стіни,ще не зрозуміло як вона поведе себе від вологи.Певно розроблялася під ТВ. вагою не більш 40кг.Доробляти треба певна річ.  . Є вертікальні(середні) стоєві,але опираются всією вагою тільки на бокові-цього замало,дійсна вага буде становити 150-180кг. 
Встановити по рівню-най головніше.
Востаннє редагував Дейви Джонс: 22.07.2013 о 20:57..
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Дейви Джонс за це повідомлення:
|
|
22.07.2013, 21:22
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Донецк
Дописи: 938
сказав Дякую: 161
сказали Дякую 817 раз(и) в 405 повідомленні
|
Цитата:
Допис від акв@фанат
себе брал стекло с черной тонировкой, в итоге когда зажегся свет в сампе, стало видно внутренности,
|
У меня шахта сделана из черной 10 (не путать с очень темной бронзой) и заднее стекло заклеено черной пленкой ничего не просвечивается. Стекло должно быть именно черным, а не тонированным.
|
|
|
cказали "Дякую" E.K. за цей допис:
|
|
23.07.2013, 00:10
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Николаев
Дописи: 963
сказав Дякую: 775
сказали Дякую 566 раз(и) в 359 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Стіна з СРК в наноморі ===www.aquaforum.ua===
Олег Демчук, как говорилось выше, зажать между мебелью не вариант, так-же необходима доработка тумбы, вес в 120-150 кг она выдержит, но если вы хотите установить на неё аквариум, необходимо предотвратить всевозможные деформации.
1. Крышка. По картинке видно что она немного толще остальных деталей, но это может
быть обвязка только лицевой стороны, нужно смотреть снизу, если это 16-18 мм ДСП средняя часть может прогнутся.
2. Средние стойки. Необходимо добавить мебельные ножки, чтоб нагрузка распределилась между боковыми и центральными стойками.
3. Цоколь. Добавить цоколь под дно, в заднюю часть тумбы. (если его там нет) и не забыть про мебельные ножки под средними опорами.
4. Задняя стенка. На мой взгляд, самый простой вариант, это вложить изнутри задние стенки из ДСП, и зафиксировать их по периметру конфирматами (саморезами)
и все это при условии что у вас идеально ровный пол, если нет, думаю целесообразнее заказывать тумбу на регулируемых ножках.
Удачи вам.
|
|
|
cказали "Дякую" акв@фанат за цей допис:
|
|
23.07.2013, 08:27
|
|
Живу я тут
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Стіна з СРК в наноморі ===www.aquaforum.ua===
акв@фанат, дякую за вичерпну відповідь!
Так як з модернізацією тумби є труднощі, і до того ж підлога не супер рівна, доведеться таки зупинитися на вже існуючих 60 л...
|
|
|
cказали "Дякую" Олег Демчук за цей допис:
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:00.
|