На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Барахолка > Объявления: куплю, продам, обменяю, отдам, приму, услуги... > Продам > Архив объявлений 2010-2019 гг (только для чтения)
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 17.08.2013, 14:53   #11
Живу я тут

Звідки Ви: Енакиево
Дописи: 13.664
сказав Дякую: 10.248
сказали Дякую 6.775 раз(и) в 3.828 повідомленні
Re: +))Украина.Продам эхинодорусы гибриды Игоря Филиппова и др. ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Cenzor Переглянути допис
Доброго дня, Олег. Ваша колекція буцок досить вражаюча і вже перевищила кількість ехів. Але у тому вигляді, в якому вона подана в першому повідомленні теми, мені було важко орієнтуватися. Тому вирішив її систематизувати як у атласі буцефаландр форуму, тобто в алфавітному порядку. Прицьому виявилося, що Lamandau Purple повторюється двічі, під номером 53 і 103. Можливо комусь із форумчан також буде зручніше орієнтуватися по такому списку. Якщо ви не проти, наводжу його нижче. Скрытый текст
Також список можна використати для редагування першого повідомлення, якщо вирішите, що буде зручніше. Але якщо вам принциповий дійсний порядок, то, звичайно, хай залишається без змін. З повагою і побажаннями подальший успіхів.
Добрый день Игорь, спасибо за проделаную работу но мне будет очень тяжело воплотить это в жизнь, буцефаландры номеровались по мере поступления в коллекцию и на них есть бирки, первые 30 я хорошо знаю в лицо но при моём количестве которое постоянно увеличивается без бирок легко запутатся, то есть все нужно заново перенумеровать а это очень долго и я не вижу в этом крайней необходимости.Lamandau Purple дважды потому что два растения из разных месть пришли под этим названием но одно с приставкой мини и они отличаются.

SON-68 поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" SON-68 за цей допис:
Cenzor (17.08.2013)

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:58.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts