|
20.08.2013, 18:43
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 709
сказав Дякую: 2.700
сказали Дякую 243 раз(и) в 106 повідомленні
|
Re: подскажите, что лучше ===www.aquaforum.ua===
А как амурский полоз? В Википедии пишут:
питаются мышами, мелкими крысами, птицами и птенцами, птичьими яйцами, лягушками. То же самое пишут и про эскулапового полоза.
|
|
|
20.08.2013, 20:58
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Херсон
Дописи: 426
сказав Дякую: 74
сказали Дякую 159 раз(и) в 90 повідомленні
|
Цитата:
Допис від ООО
А как амурский полоз? В Википедии пишут:
питаются мышами, мелкими крысами, птицами и птенцами, птичьими яйцами, лягушками. То же самое пишут и про эскулапового полоза.
|
Ну дивіться, тут врато розставити певні крапки над і  Почнемо. Так амурський полоз і не лише він їсть яйця. Але яйця взагалі можуть їсти доволі не мало змій, переважно деревних. АЛЕ можуть їсти і "можуть харчуватись лише яйцями" це 2 величезні різниці і це варто розуміти! У мене, наприклад, дуже добре їв яйця Elaphe taeniura, полоз Алана Росса тощо. Але їх і інших таких змій не можна лише яйцями годувати. Можна періодично пропонувати їм таку їжу в якості різноманіття харчової бази. А ось африканських змій яйцежерів можна годувати лише яйцями, але правильно відмічено що в продажі їх нема і взагалі це у нас надмірно рідкісна тварина. Звісно, якщо поставити собі мету: знайти таке, то це можливо, але може зайняти багато часу, сил і грошей. Тобто, краще забудьте про це.
Амурського полоза у нас продають періодично, але я вище пояснив ситуацію.
Ви краще сформулюйте що вам треба. Якщо маєте бажання завести змію, для якої не треба лише живі корми чи якій не треба згодовувати жаб, гризунів та пташок, то є і інші варіанти, а не лише яйцежери.
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Аркадій за це повідомлення:
|
|
20.08.2013, 21:19
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 709
сказав Дякую: 2.700
сказали Дякую 243 раз(и) в 106 повідомленні
|
Аркадій, спасибо за ответ! Этими днями много часов читал инфу о доступных змеях. Пришел к тому, что придется для начала или маисового или молочную. Хочется малыша, а именно самку с этого года выводка. Но в сентябре предстоит семидневная поездка, присмотреть не будет кому. Можно до этого приобретать или после?
И еще: у кого купить молочку или маиску - еще не определился.
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:31.
|