На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Барахолка > Объявления: куплю, продам, обменяю, отдам, приму, услуги... > Продам > Рыба и другие пресноводные животные
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 10.10.2013, 21:46   #1
Придивляюся

Звідки Ви: Одесса
Дописи: 26
сказав Дякую: 8
сказали Дякую 7 раз(и) в 7 повідомленні
Re: +))Аквариумные рыбки,пресноводные креветки, улитки, раки. Украина. Опт, розница(3 ===www.aquaforum.ua===

Сереж, не скажете эритромикрон может скушать креветочек в аквариуме? очень мало инфы по этому вопросу в инете, может, Вы наверняка знаете? и есть ли в наличии они? и кто красивее - галактики или эритромикроны?а галактики когда будут?

Lesechk@ поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 10.10.2013, 22:35   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Киев, Вишневое
Дописи: 710
сказав Дякую: 184
сказали Дякую 287 раз(и) в 207 повідомленні
Re: +))Аквариумные рыбки,пресноводные креветки, улитки, раки. Украина. Опт, розница(3 ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Lesechk@ Переглянути допис
Сереж, не скажете эритромикрон может скушать креветочек в аквариуме? очень мало инфы по этому вопросу в инете, может, Вы наверняка знаете? и есть ли в наличии они? и кто красивее - галактики или эритромикроны?а галактики когда будут?
Дам я ответ по своим наблюдениям, но меня пусть поправят. Эритромикроны очень похожи по характеру с галактиками. У меня ни галактики, ни иреатерины, ни несколько видов сомиков креветок вообще не трогают, хотя очень мелких могут скушать, но охоты за креветками не наблюдал. Обычным неокардинам это никаким образом не препятствует размножаться с ужасающей скоростью. Галактики считаю более красивыми чем эритромикроны, хотя эритромикронов у меня еще нет.

kondrik поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую kondrik за це повідомлення:
Jefff77 (11.10.2013), Lesechk@ (10.10.2013)

Share/Bookmark

Відповідь

Мітки
аквариумная рыба оптом, аквариумные рыбки купить, импортная рыба, экзотическая рыба

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:51.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts