|
21.10.2013, 21:45
|
|
|
Лидер клубного раздела
Звідки Ви: Київ
Дописи: 744
сказав Дякую: 211
сказали Дякую 814 раз(и) в 326 повідомленні
|
Відповідь: Нюансы развития лабиринтовых. ===www.aquaforum.ua===
Grishman, Скрытый текст
Психіатр? Гаразд, я довірюсь біологам індивідуального розвитку та генетикам. Нагадує фразу, яку часто кажуть про спеціалістів в певній сфері: "Питання про риб? А, ну ось, якби в риби були воші, то б ці воші..."
Річ в тім, що стать визначається на стадії злиття гамет, адже залежить від самого сперматозоїда. Розлади такого типу пов'язані із помилками в геномі. Я не заперечую, що прийняття гормонів провокує зміни в організмі. Все інше - питання еволюції.
21.10.2013, 21:53
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Светловодск
Дописи: 2.362
сказав Дякую: 328
сказали Дякую 1.443 раз(и) в 1.234 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Роксолана
Grishman, Скрытый текст
Психіатр? Гаразд, я довірюсь біологам індивідуального розвитку та генетикам. Нагадує фразу, яку часто кажуть про спеціалістів в певній сфері: "Питання про риб? А, ну ось, якби в риби були воші, то б ці воші..."
Річ в тім, що стать визначається на стадії злиття гамет, адже залежить від самого сперматозоїда. Розлади такого типу пов'язані із помилками в геномі. Я не заперечую, що прийняття гормонів провокує зміни в організмі. Все інше - питання еволюції.
|
Думаю, аналогічно, тому що описує пан Бєлкін, можливо вести мову про переваги статевих ознак, притаманних тій чи іншій статі, на різних етапах розвитку особини. На саму стать особини впливає хромосомний набір.
Якость так.
21.10.2013, 21:58
|
|
|
Лидер клубного раздела
Звідки Ви: Київ
Дописи: 744
сказав Дякую: 211
сказали Дякую 814 раз(и) в 326 повідомленні
|
Grishman, Ось і я про що. І нічого дивного, що в одного виду введення статевих гормонів провокує незворотні зміни, проте ці зміни не змінюють стать повністю. Особина стає "інвалідом" не здатною до розмноження. Звісно, не завжди і це вже видові особливості.
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:50.
|