На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку




Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Прісноводні тварини > Корма и кормление
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь
 
Параметри теми Параметри перегляду
Старий 22.02.2008, 13:07   #1
Живу я тут. И харацинку люблю.
  
 
Реєстрація: 26.03.2007
Звідки Ви: Киев
Дописи: 5.845
сказав Дякую: 8.803
сказали Дякую 20.411 раз(и) в 3.204 повідомленні
Ответ: банан и жители аквариума ===www.aquaforum.ua===

Картошка - это хорошо, даже без веревочки. Но ее лишь анциструсы нехотя жуют. Вот если бы кто шепнул, что я, мол кормлю всех своих рыб только хлебом - за многие годы никакой заразы и никаких проблем, рыбы ярко окрашены, регулярно нерестятся.

конфеткина поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 22.02.2008, 14:17   #2
Живу я тут
  
 
Реєстрація: 09.10.2005
Звідки Ви: Киев
Дописи: 10.118
сказав Дякую: 11.373
сказали Дякую 9.053 раз(и) в 4.067 повідомленні
Відповідь: Ответ: банан и жители аквариума ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від конфеткина Переглянути допис
что я, мол кормлю всех своих рыб только хлебом - за многие годы никакой заразы и никаких проблем, рыбы ярко окрашены, регулярно нерестятся.
Из каш - манка и геркулес. Кипятком обдать (манку можно по-рыбацки в куске капрона в кипяток на 1 мин). А так рыбьи сухари, мои рыбы Тропикал предпочитают, сейчас дают вполне нормаотные результаты.

Mykhaylo поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 22.02.2008, 23:37   #3
Живу я тут
  
 
Аватар для EVGENICH
 
Реєстрація: 06.02.2005
Звідки Ви: Киев.
Дописи: 463
сказав Дякую: 769
сказали Дякую 2.028 раз(и) в 298 повідомленні
Надіслати повідомлення для EVGENICH на Skype
Ответ: банан и жители аквариума ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від конфеткина Переглянути допис
Вот если бы кто шепнул, что я, мол кормлю всех своих рыб только хлебом - за многие годы никакой заразы и никаких проблем, рыбы ярко окрашены, регулярно нерестятся.
шепчю. Берем украинский хлеб 50%, 40% рыба размороженая морская (напимер окунь, нежирные чясти горбуши, минтай, тунец) или говяжее серце, все это на мясорубке перемалывем добавляем 10% циклопа еще раз перемалываем (я еще добавляю спирулину), раскатываем в блинчик по высоте 3-5 мм и высушиваем 2-3 дня. Любая рыба ест это с удовольствием. Приятного апетита вашим рыбам.
__________________
+380503852846 (лучше один раз позвонить, чем десять раз написать)


__________________

EVGENICH поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 14 користувач(ів) сказали Дякую EVGENICH за це повідомлення:
andres (23.02.2008), Capt. Nemo (01.06.2008), Evgen72 (24.02.2017), Fancy (23.02.2008), NaShe (12.08.2008), nice (26.02.2008), semenoff (23.02.2008), serpox (02.06.2008), SNEAKER (18.08.2008), Ёшка (23.02.2008), конфеткина (25.02.2008), Лана 7 (02.06.2008), манго (23.02.2008), тернеция (23.02.2008)


Share/Bookmark

Відповідь


Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Вимк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід


Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:28.


vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.


no new posts