Да я не придираюсь к словам. Просто привык вещи называть своими именами
2 Роксолана
Членами клуба мають право стати форумчани, які утримують риб підряду Anabantoidei і працюють над нерестом і селекцією наявних риб або ті, хто планують завести на територію України нові види та зайнятись їх подальшим нерестом.
--------------------------------------------------------------------
А если я только содержу лабиринтовых, но не работаю специально над нерестом и селекцией, могу ли я быть членом клуба?
Может "i" заменить на "або"?
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Kondor за це повідомлення:
Re: Створення клубу любителів лабіринтових ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Kondor
2 Роксолана
Членами клуба мають право стати форумчани, які утримують риб підряду Anabantoidei і працюють над нерестом і селекцією наявних риб або ті, хто планують завести на територію України нові види та зайнятись їх подальшим нерестом.
--------------------------------------------------------------------
А если я только содержу лабиринтовых, но не работаю специально над нерестом и селекцией, могу ли я быть членом клуба?
Может "i" заменить на "або"?
В тексті статуту потрібно всі знаки "і" замінити або дописати в такому форматі "і/або", тобто суть міняється відразу і не ущимляє прав інших акваріумістів. Навіть ті люди які просто тримають тих же ляліусів або макроподів хотів би переглянути якісь теми які будуть створені клубом або фото і не зможе бо не буде мати доступу так як не являється членом клубу.
Потібно бути максимально відкритими для всіх учасників форуму.
Ну і модерацію треба покласти на Роксолану. Якщо таке можливо.