Re: Лабіринтові риби на ринках країни і в прайсах продавців ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від chelovek_73
Наші східні сусіди мають прайс теж, прибуття риби на 14 грудня. Знайшов там китайського круглохвостого макропода - розмір 5-7 см, ціна 10,79 євро за хвіст. При такому розмірі думаю стать визначити можна. При замовленні не повної коробки (менше 1/2) націнка 25%. З дорогою вийде більше 2000 грн.
А в коробці скільки?
Хто такі ці східні сусіди?
Покаж прайс!
Re: Лабіринтові риби на ринках країни і в прайсах продавців ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Grishman
А в коробці скільки?
Хто такі ці східні сусіди?
Покаж прайс!
Сусіди це росіяни. Мені скинули прайс, але я там по списку не знайшов, мож не шарю. То мені зробили витяг і показали. Завтра буду ще спілкуватись з тим мужиком. В коробці точно не знаю скільки хвостів точно, але впевнений, що українські акваріумісти не "з'їдять" стільки макропода. Нажаль дуже мало в нас дійсних прихильників, фанатів макропода. Та й він сезонний по розведенню, тому ще менш комерційний. А в нас багато хто з цієї позиції міркує нажаль.
І саме головне питання, що можуть не всі доїхати і прижитись. Дуже стрьомна лотерея, хоча написано було, що розводний, а не дикий. Теж питання...
Востаннє редагував chelovek_73: 28.11.2013 о 12:23..