На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Прісноводні тварини > Микромир в аквариуме
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Микромир в аквариуме О бо всем, что не видно невооруженным взглядом, а если видно, то не сильно: микроорганизмы, червячки и пр.

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 15.11.2009, 13:28  
Слизь на коряге

Придивляюся

Звідки Ви: Днепропетровск
Дописи: 26

сказав Дякую: 7
сказали Дякую 3 раз(и) в 3 повідомленні
dishenko dishenko поза форумом 15.11.2009, 13:28
Рейтинг: ()

Всем доброе время суток! Запускаю аквариум 20л. Аквариум стоит уже одну неделю. Свет, обогрев, фильтр все есть. Проблема с корягою - вся покрылась слизью. Я корягу не стал вынимать, решил подождать, авось сама слизь исчезнет.
Коряга мангровая, брал в магазине, она там лежала в аквариуме. Я принес ее домой дня два вываривал, чтобы не красила воду. Потом акву запустить сразу не удалось и коряга провалялась месяца два в пакете.
Слизь начала распространяться на растения. Не повредит ли эта слизь растения? Могут ли помочь в борьбе со слизью креветки? У меня есть неокаридины, Черри, и одна Амано? Если нет, то посоветуйте сомиков которые подойдут для нано аквариума, чтобы были не более 3-4 см., если есть такие! Или другие рекомендации как со слизью бороться!
Переглядів: 16619
Відповісти з цитуванням
Старий 02.12.2013, 17:59   #16
Живу я тут

Звідки Ви: Хмельницкий (093-693-25-67)
Дописи: 2.423
сказав Дякую: 2.246
сказали Дякую 1.426 раз(и) в 847 повідомленні
Re: Слизь на коряге ===www.aquaforum.ua===

Esox, ризик він завжди присутній. Просто я намагаюсь передбачити такі варіанти і після запуску днів так через 4-5 запускаю анцитрусів. Через добу після запуску запускаю пару-тройку гупарів для старта. На самому старті даю бактерію від Сера (писав вище), потім на кожен день даю ту саму бактерію поки не устаканиться баланс. Поки все ОК!. Була навіть така ситуація коли коряга в кубику (правда невелика) обросла тою слиззю і так було декілька днів. Там плавало декілька гупарів і я закинув туди 5 анциків то вони за три дня вичистили все до блиску. Тут як повезе. В мене ще ніразу від слизу ніхто не "впав".

chelovek_73 поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.12.2013, 13:22   #17
Бан за нарушения

Звідки Ви: Донецк
Дописи: 1.475
сказав Дякую: 144
сказали Дякую 774 раз(и) в 416 повідомленні

А анциструсами и гупарями рисковать не жалко? Вообще терминология у вас интересная (хотя, может она у всех продвинутых аквариумистов такая?): сначала запуск, потом старт, а потом - "Пять секунд - полет нормальный"? Не сочтите за издевательство, просто интересно, чем этот самый старт отличается от запуска.

Esox поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.12.2013, 13:42   #18
Живу я тут

Звідки Ви: Хмельницкий (093-693-25-67)
Дописи: 2.423
сказав Дякую: 2.246
сказали Дякую 1.426 раз(и) в 847 повідомленні

Esox, не придирайтесь до слів. Це одне і те саме просто іншим словом. Це ваша думка, а в мене перевірено на практиці. І не тільки мною доречі. Гупарям пофіг, а для анцитрусів це їжа. І давайте не будемо тут хто продвинутий, а хто ні. Я вас чимось образив?

chelovek_73 поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" chelovek_73 за цей допис:
Юрий577 (20.11.2014)

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:09.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts