Re: Не могу понять (про воду)... ===www.aquaforum.ua===
DEPS, не спорю, може й так. Але я ніколи не довожу до такого щоб була вспишка бактеріалки. В осносному я роблю запуски плавні (довгі) тобто взагалі без хімії. Просто ставлю на запуск свій фільрт (запуски в клієнтів) який вже давно працює і + стара вода з акваса і чекаємо коли устаканиться біобаланс. Так, давго, але воно себе виправдовує. В мому хазяйстві є аквасів на 1800 літрів (це 25 штук) і жодного УФ-стерилізатора. Чесно кажучи і біостартери я в себе не застосовував. Нащастя жодного разу не потрібно було. Не треба доводити до такого. Просто якщо потрібно швидше запуститись або клієнти перегодують рибу то я застосовую Сера нітрівек. Одного флакона вистачає щоб запустити аквас на 50 літрів = 7 днів і можна запускати плавно рибасиків. Є просто основні правила при запусках і утриманні аквасів - і коли їх дотримуватись то не потрібні всі ці екстренні заходи. Погодьтесь. В любому випадку вирішує кожен сам, що йому більше підходить. ІМХО!
А те що робить ваш товариш - класно, прикольно. Респект за такі вироби! І він постійно їх робить? Яка приблизна ціна?