в мене молода пара було 4 нереста але підняти не получилось останя кладка вже показала хвостики і майже за 1-2 години лягла сьогодні кинули опять добавив тільки мітіолку на простій воді без осмосу може я щось роблю не так підскажіть будь ласка дуже хочеться підняти
в мене молода пара було 4 нереста але підняти не получилось останя кладка вже показала хвостики і майже за 1-2 години лягла сьогодні кинули опять добавив тільки мітіолку на простій воді без осмосу може я щось роблю не так підскажіть будь ласка дуже хочеться підняти
gosha gosha, давайте всі дані, температура води, параметри водички, нерестовик чи загальна банка... Личинка сама лягла чи батьки похавали? Тут теж є нюанси.
температура 28 твердісьть 7.5 нерестовик 40л батьків забрав години через 1.5 на другі сутки пішла лічинка вихід % 85-90 білої було одиниці година і повний мор воду підготував по формулі осмос і проста водопровідна відстояна я грішу на осмос а ваша думка
gosha gosha, ну по воді і температурі вроді нормально. А навіщо батьків забирали? Хай би собі ходили біля ікри і личинки. Після того як забрали батьків аерацію ставили біля ікри/личинки? Без аерації буде мор як ікри так личинки. Осмос тут ні до чого. В мене вихід 90-95% при рН8 і жорсткості 19 градусів, осмоса не маю. Якщо використовуєте осмос то постійно потрібно з ним гратись по підготовці води. Тут друга причина.
В этом сообщении простая вода ! Пост 247 осмос +водопровод,Видимо доливали ?