|
14.01.2014, 01:35
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: г.Мариуполь
Дописи: 1.010
сказав Дякую: 499
сказали Дякую 843 раз(и) в 581 повідомленні
|
Re: Лабіринтові риби на ринках країни і в прайсах продавців ===www.aquaforum.ua===
chelovek_73, о каких серьезных разводчиках идет речь?Есть амераканская,английская и немецкая ассоциации(есть и другие кого-то 100%упустил) по лабиринтовым,в Германии есть клуб по Sphaerichthys и Parosphromenus и им подобным,есть немецкий форум где я и брал эту информацию,причем опыт простых любителей,также там есть опыт одной азиатской фирмы,специализирующейся по лабиринтовым,там и была рекомендация такого разводчика по-поводу выращивания мальков в емкостях затянутых пищевой пленкой("для правильного формирования дыхательного аппарата молодежи")
Kondor,не надо добавлять,что она питерского разведения,там нет ни слова о том,что рыбка местного разведения!
Востаннє редагував Тёма: 14.01.2014 о 01:36..
Причина: .
|
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Тёма за це повідомлення:
|
|
14.01.2014, 01:45
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Хмельницкий (093-693-25-67)
Дописи: 2.423
сказав Дякую: 2.246
сказали Дякую 1.426 раз(и) в 847 повідомленні
|
Re: Лабіринтові риби на ринках країни і в прайсах продавців ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Тёма
chelovek_73, ... в Германии есть клуб по Parosphromenus
|
Про нього і йдеться. Звідти інформація.
Цитата:
Допис від Тёма
chelovek_73, ... по-поводу выращивания мальков в емкостях затянутых пищевой пленкой("для правильного формирования дыхательного аппарата молодежи")
|
Ну я кажу плівкою ніколи не користувався і розвиток лабіринтового органу завжди проходить на ура. Не спорю на рахунок плівки може воно й так.
Цитата:
Допис від Тёма
не надо добавлять,что она питерского разведения,там нет ни слова о том,что рыбка местного разведения!
|
Ніхто й не говорить що шоколадні конкретно ПІтерського розведення. Так є там риба їхнього розведення, є ї привозна і це я уточню і викладу в темі по конкретно кожному виду який буде до нас їхати.
Востаннє редагував chelovek_73: 14.01.2014 о 01:50..
|
|
|
14.01.2014, 04:41
|
|
|
Лидер клубного раздела
Звідки Ви: Київ
Дописи: 744
сказав Дякую: 211
сказали Дякую 814 раз(и) в 326 повідомленні
|
Відповідь: Re: Лабіринтові риби на ринках країни і в прайсах продавців ===www.aquaforum.ua===
chelovek_73, В цій дискусії підтримаю Вас, ніколи покривною плівкою не користувалась і не бачу взагалі практичної переваги в порівняні з покривним склом, яке до плівки чудово слугувало акваріумістам. Про pH, то вода бажано пом'якшена для шоколадних, але наскільки мені відомо, то "домашня"(не дикарі) риба чудово себе почуває в межах від 6,5 і до майже 7,5. І це звичайна ситуація з рибами, коли молодь адаптовується до нових умов, де зростала на відмінну від диких риб, яких вкрай складно перевести на зручніші для акваріуміста умови. Тому постарайтесь уточнити справді, чи це розвідна (напевне азійська розводня) чи дикі (в цьому я трішки сумніваюсь, хоча...).
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Роксолана за це повідомлення:
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:47.
|