На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Клубы аквариумистов и террариумистов > Региональные клубы аквариумистов > Хмельницкий клуб аквариумистов
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 23.01.2014, 23:47   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Хмельницкий (093-693-25-67)
Дописи: 2.423
сказав Дякую: 2.246
сказали Дякую 1.426 раз(и) в 847 повідомленні
Re: Зоомагазины Хмельницкого и области. ===www.aquaforum.ua===

Таня, то це ви Хелен брали? Все нормально? Я радий шо у вас все добре! На базарі брати дійсно нічого не варто, ну хіба у Володі (той шо в окулярах) - він зара на лікуванні вроді. Або з рук на форумі. В Зоомаркеті теж риба заразна! А макроподи оперкуляріси в них взагалі незрозумілого окрасу!!! Бачили їх окрас і вигляд?

chelovek_73 поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 24.01.2014, 01:39   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Хмельницкий
Дописи: 132
сказав Дякую: 51
сказали Дякую 85 раз(и) в 61 повідомленні
Re: Зоомагазины Хмельницкого и области. ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від chelovek_73 Переглянути допис
то це ви Хелен брали? Все нормально? Я радий шо у вас все добре! На базарі брати дійсно нічого не варто, ну хіба у Володі (той шо в окулярах) - він зара на лікуванні вроді. Або з рук на форумі. В Зоомаркеті теж риба заразна! А макроподи оперкуляріси в них взагалі незрозумілого окрасу!!! Бачили їх окрас і вигляд?
Ми)))) з малечею заїжджали) серед фіз, катушок і маленьких ампулярій хеленки вибрали ампуляшок))) прийшлось чоловікові вручну ловити катушок))) В макроподах взагалі 0... колись, правда, хотіла чорних сімейку, але тоді якраз вийшла заміж, переїхала, для моїх акваріумів тоді не було ні місця ні часу....а тепер вже нікуди...і досі любуюсь на чорних макроподів на фото) то ви в них з першого погляду розберетесь що до чого, а такі як я сприймуть їх як так і має бути) в того ж Володі недавно були макроподи-на вигляд, певне, звичайні)

Таня поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Таня за цей допис:
chelovek_73 (24.01.2014)

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:56.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts