Re: Зоомагазины Хмельницкого и области. ===www.aquaforum.ua===
Таня, то це ви Хелен брали? Все нормально? Я радий шо у вас все добре! На базарі брати дійсно нічого не варто, ну хіба у Володі (той шо в окулярах) - він зара на лікуванні вроді. Або з рук на форумі. В Зоомаркеті теж риба заразна! А макроподи оперкуляріси в них взагалі незрозумілого окрасу!!! Бачили їх окрас і вигляд?
Re: Зоомагазины Хмельницкого и области. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від chelovek_73
то це ви Хелен брали? Все нормально? Я радий шо у вас все добре! На базарі брати дійсно нічого не варто, ну хіба у Володі (той шо в окулярах) - він зара на лікуванні вроді. Або з рук на форумі. В Зоомаркеті теж риба заразна! А макроподи оперкуляріси в них взагалі незрозумілого окрасу!!! Бачили їх окрас і вигляд?
Ми)))) з малечею заїжджали) серед фіз, катушок і маленьких ампулярій хеленки вибрали ампуляшок))) прийшлось чоловікові вручну ловити катушок))) В макроподах взагалі 0... колись, правда, хотіла чорних сімейку, але тоді якраз вийшла заміж, переїхала, для моїх акваріумів тоді не було ні місця ні часу....а тепер вже нікуди...і досі любуюсь на чорних макроподів на фото) то ви в них з першого погляду розберетесь що до чого, а такі як я сприймуть їх як так і має бути) в того ж Володі недавно були макроподи-на вигляд, певне, звичайні)