Re: З травника в Танганьїку ===www.aquaforum.ua===
Swan, А які саме у Вас ципри? Я дивився на Cyprichromis leptosoma, то дуже красиві, навіть не залежно від морфи, є більш яскраві є менш, та в цілому - дуже красива риба!
Цитата:
Допис від quartz
Swan, А які саме у Вас ципри? Я дивився на Cyprichromis leptosoma, то дуже красиві, навіть не залежно від морфи, є більш яскраві є менш, та в цілому - дуже красива риба!
Ось такі http://www.aquaforum.ua/album.php?al...ictureid=69869
Морфа цікава тим що самці , навіть від одного нересту , можуть бути з синіми або жовтими хвостами , тобто незалежно який самець запліднив самку синьохвостий чи жовтохвостий , їхні діти будуть мати і сині і жовті хвости , от така цікава особливість ...
Іх є штук 40-50 , 4-5 см , де-які починають забарвлюватись .
Пізніше покажу молодь.
Ці 8 користувач(ів) сказали Дякую Swan за це повідомлення:
А і ще одне , Ви як мохоманьяк можете створити дуже красивий біотоп з де-якими мохами .
Багато людей думають що Танга і рослини не зовсім сумісні , але присутність мохів в мінімальній кількості в вигляді наростів на каміннях на мій погляд природньо і цікаво ...
Ці 9 користувач(ів) сказали Дякую Swan за це повідомлення:
Цитата:
Допис від Swan
А і ще одне , Ви як мохоманьяк можете створити дуже красивий біотоп з де-якими мохами .
Багато людей думають що Танга і рослини не зовсім сумісні , але присутність мохів в мінімальній кількості в вигляді наростів на каміннях на мій погляд природньо і цікаво ...
Є мохи, що приростають до каміння, думаю має вийти не поганою альтернативою природним наростам на каміннях, каміння планується такого плану:
Фото знайомого з міста, наступних вихідних спробую зібратись за покупкою.
Цитата:
Допис від quartz
Є мохи, що приростають до каміння, думаю має вийти не поганою альтернативою природним наростам на каміннях
Танга потребує доброї фільтрації,турбуленції,а це є течія.Мені здається що мохи себе не дуже гарно будуть почувати.Тоб то існувати будуть,а от активного росту мати не будуть,та і чіплятись за каміння не зможуть.Я маю на увазі мохи східні з "яванським"...
-=IGOR=-, Хороша фільтрація та потік води - хороші умови для росту мохів, є - Мох Бабл (moss sp. Bubble), так його віддерти важко навіть від скла так приростає, тут питання не в тому щоб мох знайшов собі місце - його можна привязати, а з часом нитки зрізати а мох вже приросте до каміння, те саме з мохом королівським - Queen (Amblystegiaceae sp Manaus), треба пробувати, а там видно буде)
Відповідь: Re: З травника в Танганьїку ===www.aquaforum.ua===
quartz, Вітаю вас із таким кроком ,як перебудова акви.
Так погоджуюсь із Михайлом стільки мушлевців не варто утримувати в одній акві.Як на мій смак залишив би симілісів та каудопунтатів.Перші за рік два зроблять дуже цікаву родину й триматись біля мушль, а каудопунтати будуть радувати око переодичними нерестами в своєму куті та плаванням по цілому акваріуму.Успіхів.
Ці 6 користувач(ів) сказали Дякую navy за це повідомлення:
Цитата:
Допис від quartz
-=IGOR=-, Хороша фільтрація та потік води - хороші умови для росту мохів, є - Мох Бабл (moss sp. Bubble), так його віддерти важко навіть від скла так приростає, тут питання не в тому щоб мох знайшов собі місце - його можна привязати, а з часом нитки зрізати а мох вже приросте до каміння, те саме з мохом королівським - Queen (Amblystegiaceae sp Manaus), треба пробувати, а там видно буде)
Я ж і кажу ,що тільки яванський знаю
От тут як альтернатива,здається нитчатка.Великий об'єм,багато світла,мало риби.