|
16.02.2014, 13:05
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: г. Хмельницкий
Дописи: 1.554
сказав Дякую: 5.408
сказали Дякую 4.023 раз(и) в 1.249 повідомленні
|
Re: Зоомагазины Хмельницкого и области. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Таня
бо скільки грошей йде на лікування риби я вже не рахую, хай би вже, грець з грішми, але ж імунітету в привозної риби ніякого нема... лікуєш-лікуєш, а потім пів дня заспокоюєш і відволікаєш дитину, бо плаче що "Иба мер!", і вже навчилась питати, чи мама піде купити нову рибу... от що найважче...
|
Вы любите заниматься самоистязанием? " Иба мер!" - уже констотация закономерности  
Если можно подробнее, чем, кого, от чего и где лечите? Статистика падежа за пол-года, население Ваших 54 и литров и петушатников, количество походов и покупок чего то в "свою акву" за неделю.
|
|
|
16.02.2014, 13:11
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Хмельницкий
Дописи: 8.857
сказав Дякую: 6.137
сказали Дякую 8.599 раз(и) в 3.695 повідомленні
|
Відповідь: Re: Зоомагазины Хмельницкого и области. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Montan@
Вы любите заниматься самоистязанием? " Иба мер!" - уже констотация закономерности
Если можно подробнее, чем, кого, от чего и где лечите? Статистика падежа за пол-года, население Ваших 54 и литров и петушатников, количество походов и покупок чего то в "свою акву" за неделю.
|
Мне кажется, что для этого нужно создавать другую тему, к примеру "Балачки", а не засорять эту.
16.02.2014, 13:28
|
|
|
Живу я тут
|
Re: Відповідь: Re: Зоомагазины Хмельницкого и области. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Кот мартовский
Мне кажется, что для этого нужно создавать другую тему, к примеру "Балачки", а не засорять эту.
|
Если не будем засорять, то и последняя тема заглохнет в активной Хмельницкой ветке  
Да и зачем плодить новые, если достаточно одной на десяток присутствующих!!!
|
|
|
|
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую Montan@ за це повідомлення:
|
|
16.02.2014, 13:41
|
|
|
Живу я тут
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Зоомагазины Хмельницкого и области. ===www.aquaforum.ua===
...
16.02.2014, 13:47
|
|
|
Живу я тут
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Зоомагазины Хмельницкого и области. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Кот мартовский
не о болезнях рыбы и их лечении, коих на форуме тьма.
|
Вопрос не о рекомендациях, а о том, чем , зачем и как, и что за дорогущие препараты предлагают теже магазины и рынок, которые не "помогают". А, впрочем....
|
|
|
16.02.2014, 20:24
|
|
|
Живу я тут
Дописи: 132
сказав Дякую: 51
сказали Дякую 85 раз(и) в 61 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Montan@
Если можно подробнее, чем, кого, от чего и где лечите? Статистика падежа за пол-года, население Ваших 54 и литров и петушатников, количество походов и покупок чего то в "свою акву" за неделю
|
Акваріум 54 запущено в жовтні, куплено:
- 10 неонів, потім ще 10,
-6 коридорасиків, в кінці жовтня куплено
-1 двухвостого півника, через 2 дня ще 2(мальки менше неонів за розміром),
-5 скляних окунців(3 з них не врятувала-чоловік віз сам з ринку-приморозив-вмерли протягом 2 днів після покупки)
-5 гуппі.
-в курятнику на 20 л.один недохальф,
Тепер по смертності
-півник застряг за фільтром через тиждень після покупки
-3 скляних(писала вище)
-ще один півник захворів на щось незрозуміле типу хілодинелли і поки я його відсадила в банку(карантин став ще одним курником) моя доня "поклала його спати"... Замість нього мої купили вуальку червону, яку вже 2 місяць купаю в біцилінових ваннах від тої ж хілодинелли, недохальф помер, писала вище в пості від букету...трохи путано-пізніш допишу ще-систематизую і підведу підсумок-нема зара як)
|
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Таня за це повідомлення:
|
|
16.02.2014, 21:28
|
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від Таня
-5 скляних окунців(3 з них не врятувала-чоловік віз сам з ринку-приморозив-вмерли протягом 2 днів після покупки)
|
Цитата:
Допис від Таня
-півник застряг за фільтром через тиждень після покупки
|
Статистика не столь плачевна, да и не вижу здесь вины продавцов.
Цитата:
Допис від Таня
-ще один півник захворів на щось незрозуміле типу хілодинелли
|
Цитата:
Допис від Таня
Замість нього мої купили вуальку червону, яку вже 2 місяць купаю в біцилінових ваннах від тої ж хілодинелли
|
Вы установили заболевание с помощью микроскопа или в лаборатории и начали лечение? Первый же запрос по поиску выдал: http://aquariumok.ru/content/hilodonellez. Не нахожу здесь дорогих лекарств. А если вуальку купаете уже второй месяц, значит, не от того купаете...
Но, уважаемые Хмельничане!
Вопрос все же в другом....Благодаря нашим магазинам и рынкам, есть довольно не плохой выбор рыбы и ее качество тоже не плохое!
Нужно помнить, что любое изменение условий содержания и транспортировки рыбок, может вызвать вспышку любых заболеваний, поэтому карантин - необходимость.
При правильном подходе, падеж можно свести к минимуму или вообще избежать.
Позавчера, я специально купил на базаре 20 суматранцев, 20 барбусов мшистых, 20 барбусов вишневых, 30 данюшек. Будет время, сфотографирую и выложу фото здесь.
Рыба проста в содержании....По мере роста буду выкладывать фото...Думаю, что через 3-4месяца она не только не здохнет, но и даст потомство.   
|
|
|
16.02.2014, 21:44
|
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від Montan@
Вы установили заболевание с помощью микроскопа или в лаборатории и начали лечение?
|
Діагноз встановлювала Лєна Сєргєєва, якщо хтось знає(Коля точно знає)) , а її діагнози і лікування я не оспорюю-це для мене беззаперечний авторитет! лікування не дороге, але через нульовий імунітет повертається знов та холєра... так, за пів року не такий великий процент смертності, я й не кажу, що мор поголовно, просто імунітет низький, от і береться всяке, ще+ брака багато на базарі, та і останньою смертю я "вибита з колеї"...через ню перезапуск всього акваріума і затримка поселенців нових, а людина вже місяць притримує мені рибу... а от в мами просто біда з гуппі... реально 20 штук як мінімум за менше як 4 місяця... і перезапуск робили і все дезинфікували... і в різних продавців купували... ввечері все нормально-наранок-труп... хоча корики там себе добре почувають... Читайте попередні пости, де я й казала, що багатьох проблем можна уникнути, якщо все правильно робити, чого багато хто не робить...
|
|
|
16.02.2014, 21:53
|
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від Таня
хоча корики там себе добре почувають...
|
Что хорошо для коридорасов, смерть для гуппи....Гуппи - сложная рыбка, требует постоянной профилактики и не любит сожительства, особенно сомиков, золотух и т.д.Полистайте раздел болезней и содержания живородки и все поймете.
|
|
|
|
cказали "Дякую" Montan@ за цей допис:
|
|
16.02.2014, 21:59
|
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від Montan@
Гуппи - сложная рыбка, требует постоянной профилактики и не любит сожительства, особенно сомиков
|
там тільки 3 сома) мама хоче просто для себе пару гарних гуппі... а все ніяк... от пробуєм моїх, домашніх, якщо ще ці не приживуться-зіллєм акваріум... а сомів в інший)
|
|
|
16.02.2014, 22:06
|
|
|
Живу я тут
|
Відповідь: Re: Зоомагазины Хмельницкого и области. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Таня
от пробуєм моїх, домашніх, якщо ще ці не приживуться-зіллєм акваріум... а сомів в інший)
|
Не потрібно. Якщо є бажання, я можу подивитися до того акваріума і допомогти в рішенні проблем( безкоштовно).
24.02.2014, 19:23
|
|
|
Живу я тут
|
16.02.2014, 21:23
Цитата:
Допис від Montan@
Позавчера, я специально купил на базаре 20 суматранцев, 20 барбусов мшистых, 20 барбусов вишневых, 30 данюшек. Будет время, сфотографирую и выложу фото здесь.
Рыба проста в содержании....По мере роста буду выкладывать фото...Думаю, что через 3-4месяца она не только не здохнет, но и даст потомство.
|
24.02.2014
Рыба прекрасно освоилась и без потерь растет!
|
|
|
|
Ці 5 користувач(ів) сказали Дякую Montan@ за це повідомлення:
|
|
25.02.2014, 01:54
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Xмельницкий
Дописи: 1.333
сказав Дякую: 857
сказали Дякую 1.016 раз(и) в 516 повідомленні
|
[QUOTE=Montan@;
24.02.2014
Рыба прекрасно освоилась и без потерь растет![/QUOTE]
Montan@Оффтоп
,і завжди так було, ти ж акваріуміст з великим стажом і знаєш.І я сам скільки разів купував рибу на базарі(от нещодавно 3 різновидності риб купував у різних продавців) і всі живі.Але постійно, кожен рік, ця тема про базар спливає, хоча вона вже неодноразово обговорювалась.І приводилось багато різних аргументів і фактів .І основний з них (ще раз повторю) ,що якщо взяти рибу навіть не на базарі ,а в когось дома (навіть якщо в акваріму всі риби здорові )і запустити в другий акваріум (нехай навіть і в ньому вся риба здорова) то ця риба може захворіти.Тому , що різні умови утримання в акваріумах (темп., вода ,кислотність,жорсткість,не забуваєм,що стайна риба ,якщо вона одна ,або дві довго не буде жити, і др.)Тому карантин це основне.Але ніхто цього не робить бо лінь займатись .Я і сам не завжди це робив.Тому не потрібно спирати все на "базар".Дивіться спочатку що робиться у ваших акваріумах.Тому ,що здавати рибу всі раді .Навіщо тоді здаєте в погані умови-не жалко своєї риби ,що захворіє? Чи головне взяти гроші? А я вам скажу ,чому хвороби появляються у тих акваріумах на базарі: тому, що рибу беруть у людей і запускають до себе .А вона вже може бути хворою.І про це навіть може знати господар тієї риби.Так само і з рослинами,що приносять-скільки на них хвороботворних бактерій на листях і коріннях присутньо хтось провіряв?Рослини також потрібно оброблювати перед посадкою у свій акваріум.А продавцям на базарі потрібно серйозно ставитись до цього питання- прийому риби ,буде меньше клопоту. 
|
|
|
|
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую Danio за це повідомлення:
|
|
16.02.2014, 21:56
|
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від Montan@
Вы любите заниматься самоистязанием?
|
не люблю, але до кожної рибки звикається, особливо до півників... А Ви не лікуєте прихворівшу рибу? не намагаєтесь зробити все, що в силах, для видужування? може, то тільки я така, що називаю рибок і ставлюсь до них на рівні котів-собак... багато чого стається з моєю вини-ті ж скляні окуні, але до півників ставлення особливе
|
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:29.
|