Відповідь: Ответ: Скалярий кто хочет поднять малька? ===www.aquaforum.ua===
Aquagirl 1.В якому скаляри об"ємі йдуть на нерест?
2.Перші 3-4 нереста у всіх цихлід невдалі,с часом все налагоджується. 3.Спробуйте відсадити їх в окремий аквас.
Ответ: Відповідь: Ответ: Скалярий кто хочет поднять малька? ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від navy
Aquagirl 1.В якому скаляри об"ємі йдуть на нерест?
2.Перші 3-4 нереста у всіх цихлід невдалі,с часом все налагоджується. 3.Спробуйте відсадити їх в окремий аквас.
Зараз вони в 60 л. Але в мене стоїть на 170 л. Буду їх туди запускати, треба трохи запастись обладнанням..думаю перед нерестом батьків відсаджувати в 60л.
Ответ: Відповідь: Ответ: Скалярий кто хочет поднять малька? ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Aquagirl
Зараз вони в 60 л. Але в мене стоїть на 170 л. Буду їх туди запускати, треба трохи запастись обладнанням..думаю перед нерестом батьків відсаджувати в 60л.
Дякую.Перш за все поставте собі питання,що я хочу отримати від цієї пари? Як що вони будуть жити окремо та нереститись,при цьому гідно доглядати за молоддю,Ви отримаєте бажане задоволення від спостерігання цього природнього процесу.Або всю решту риби ,разом із скалярами,переводите в більший аквас і периодично відсаджуєте цю пару на нерест з подальшим вигодовуванням малька в Ваших 60 л.Як є бажання зайдіть на www.aquaforum.lviv.ua. може для досвіда згодиться.Успіху Вам.