 |
21.05.2014, 10:47
|
#1
|
|
Живу я тут. Мохоманьяк
Реєстрація: 20.01.2010
Звідки Ви: Черкассы
Дописи: 3.845
сказав Дякую: 3.668
сказали Дякую 3.851 раз(и) в 1.100 повідомленні
|
Re: Відповідь: З травника в Танганьїку ===www.aquaforum.ua===
OlehS, Сьогодні вранці давав ЖБЛ НовоБел, ципри їли активно, мультики не дуже. на днях придбаю моїну пару пачок, спробую.
__________________
Удобрения PAN и AquaSys
__________________  
|
|
|
|
cказали "Дякую" quartz за цей допис:
|
|
21.05.2014, 13:03
|
#2
|
|
Живу я тут
Реєстрація: 25.02.2010
Звідки Ви: Львів
Дописи: 510
сказав Дякую: 2.980
сказали Дякую 2.842 раз(и) в 480 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: З травника в Танганьїку ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від quartz
OlehS, Сьогодні вранці давав ЖБЛ НовоБел, ципри їли активно, мультики не дуже. на днях придбаю моїну пару пачок, спробую.
|
А що таке ЖБЛ?
Ага, і забув додати, що Ви ніколи не помилитесь, якщо будете додавати до дієти науплії артемії (її беруть як мальки , так і доросла риба). Підходять також замочені декапсульовані яйця артемії, але їх важко знайти (я купую в Польщі), але можна навчитись готувати самому. Для ципрів/параципрів науплії артемії це делікатес (вони в принципі планктоноїди). Хіба альтам ловити їх накладно з їх ротовим апаратом. 
Ну і спробуйте дістати культуру нематод (мікрочерви) для мальків мушлівців - люблять вони це діло.
__________________
"Humans are just modified Fish"
__________________ 
|
|
|
|
Ці 12 користувач(ів) сказали Дякую OlehS за це повідомлення:
|
barvinok62 (21.05.2014), Frontozavr (22.05.2014), Hendrix (21.05.2014), mazapura (21.05.2014), navy (21.05.2014), quartz (21.05.2014), Said-999 (21.05.2014), vova_ribka (22.05.2014), Владік (21.05.2014), Вячеслав69 (22.05.2014), Игорь Колосан (21.05.2014), чмо (13.03.2015) |
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:06.
|