|
04.05.2008, 10:36
|
|
Садовник. Лауреат конкурса "Автор года 2010"
Звідки Ви: Мукачево. Закарпаття
Дописи: 2.596
сказав Дякую: 4.486
сказали Дякую 8.307 раз(и) в 1.190 повідомленні
|
Ответ: Відповідь: Фильтр обратного осмоса за 640 грн ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від vanessa
ага, все так і є. от тільки на практиці у мене вода Gh=10 і на дренажному виході Gh=11, а є люди у кого вода й так із Gh=20. Чому я не можу поставити ще одну мембрану послідовно якщо тиску вистачить ? з ішого боку коли в мене працює фільтр лічильник не крутиться - надто мала витрата. якщо я поставлю ще одну мембрану паралельно то він уже й закрутиться.....
|
Потому, что придется ставить насос между мембранами, чистую воду можно только выдавить.
Невнимательно читали.
|
04.05.2008, 10:52
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Вишгород
Дописи: 1.202
сказав Дякую: 142
сказали Дякую 344 раз(и) в 199 повідомленні
|
Відповідь: Ответ: Відповідь: Фильтр обратного осмоса за 640 грн ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від sazin
Потому, что придется ставить насос между мембранами, чистую воду можно только выдавить.
Невнимательно читали.
|
А для того щоб не ставити насос регулятор потоку (кран, який регулює дренаж) треба ставити після останньої мембрати, а між ними його не повинно бути. Гідравлічний опір мембрани на ділянці вхід->дренаж не такий уже й великий. якщо в трубі хоча б 3-4 атм тиск води до на другу мембрану послідовно точно вистачить.
|
|
|
04.05.2008, 11:03
|
|
Садовник. Лауреат конкурса "Автор года 2010"
Звідки Ви: Мукачево. Закарпаття
Дописи: 2.596
сказав Дякую: 4.486
сказали Дякую 8.307 раз(и) в 1.190 повідомленні
|
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Фильтр обратного осмоса за 640 грн ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від vanessa
А для того щоб не ставити насос регулятор потоку (кран, який регулює дренаж) треба ставити після останньої мембрати, а між ними його не повинно бути. Гідравлічний опір мембрани на ділянці вхід->дренаж не такий уже й великий. якщо в трубі хоча б 3-4 атм тиск води до на другу мембрану послідовно точно вистачить.
|
Мы говорим о разных вещах, последовательным считается соединение, когда выход первой мембраны, соединяется с входом второй. Вы хотите ко входу второй подсоединить СЛИВ от первой.., а смысл ? Только чтобы счетчик не крутился ? Это будет вода с бОльшей концентрацией солей, соответственно и ресурс второй мембраны будет "зарезан"..
Добавлено через 9 минут
Ага, догнал..
Все равно фигня получается, т.к. качество очистки (при обратном осмосе) будет выше, чем выше давление на мембрану, а Вы в первой мембране их почти уравниваете, "вход-выход".
НУЖЕН ПЕРЕПАД ДАВЛЕНИЙ С РАЗНЫХ СТОРОН МЕМБРАНЫ.
Перечитайте текст ещё.
Востаннє редагував sazin: 04.05.2008 о 11:12..
Причина: Добавлено сообщение
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:49.
|