Відповідь: Re: 30.06.2014 в 22.00 Тернопіль Blue Velvet/Blue Dream ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від VeTa
Я бачу Ви знаток в вельветах.В Україну я завіз вельветів такі як на фотці №2 .А на перші що з них получилось ( назвали їх у нас бархат) хоча таку назву почув тільки у нас.
Все залежить від ставок.
VeTa я просто i хотiв дiзнатыся процентне спiввiдношення по класу лота якраз для того,щоб вырiшыты яку максымальну кiлькiсть грошей я можу вытратыты на данну якiсть лота!!!
Re: Відповідь: Re: 30.06.2014 в 22.00 Тернопіль Blue Velvet/Blue Dream ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від эндрю1974
VeTa я просто i хотiв дiзнатыся процентне спiввiдношення по класу лота якраз для того,щоб вырiшыты яку максымальну кiлькiсть грошей я можу вытратыты на данну якiсть лота!!!
Не мучайте украински язык пожалуйста..!!!!
Відповідь: Re: 30.06.2014 в 22.00 Тернопіль Blue Velvet/Blue Dream ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від эндрю1974
А де тут помилки окрiм двох машинальных? Це лiтературна мова! Для дiалекту можна наголсы розставыты