На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку




Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > Грунт, декорации
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

 
 
Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 13.05.2008, 20:05   #8
Живу я тут
  
 
Аватар для BЛАДИМИP
 
Реєстрація: 31.01.2007
Звідки Ви: Киев
Дописи: 2.736
сказав Дякую: 535
сказали Дякую 6.229 раз(и) в 1.347 повідомленні
Надіслати повідомлення для BЛАДИМИP на ICQ Надіслати повідомлення для BЛАДИМИP на Skype
Ответ: Как я варил корягу 140см личный опыт + вопросы к специалистам! ===www.aquaforum.ua===

Ванну жалко, выбрасывать надо после костра-то

При экспресс методе - концентрация соли в воде должна быть выше 0.9 % (изотоноческий/изоостмотический раствор - р-ры, осмотическое давление к-рых равно осмотическому давлению внутриклеточной жидкости, вода начнет выходить из живой клетки, так мы поубиваем то, что осталось жывым). Книги советских авторов рекомендуют варить коряжку в растворе соли более 3 часов.
9 гр соли растворить в 1 литре воды.
90 гр на 10 литрах.
900 гр на 100 л (согласен Ира права )
В пачке 1 кг соли.
на Ваши 200 литров в ванной надо было сыпануть 2 (1.8) пачки соли.

После солевой ванны надо обязательно подержать коряжку в простой воде - она заполнит все, уже мертвые (клеточная стенка уже не сможет служить барьером), клетки древисины, и та начнет тонуть. кроме того, надо же и соль смыть. Заодно начнут вымываться органические кислоты и гуминовые вещества.
Промывать нужно часто и долго - пока вода не будет чистой.


С уважением
__________________
[URL="http://dramader.blogspot.com/"]Посетите мой блог[/URL]


Востаннє редагував BЛАДИМИP: 13.05.2008 о 21:24..
BЛАДИМИP поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 8 користувач(ів) сказали Дякую BЛАДИМИP за це повідомлення:
Al_dr (29.07.2012), GemStones (05.10.2008), hromis (19.11.2008), Larsa (25.02.2010), Medicus (20.12.2009), mhunter (27.09.2010), Mule4ka (27.02.2010), ань (21.07.2009)


Share/Bookmark

 

Мітки
вываривание коряги, коряга, подготовка коряги


Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід


Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:05.


vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.


no new posts