22.09.2014, 11:53
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев,троещина
Дописи: 325
сказав Дякую: 161
сказали Дякую 147 раз(и) в 64 повідомленні
|
Re: (+Украина.Танганьика:дикари от фирмы "Трофеус",мальки F1 собств. разведения(17121 ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Dia
Олічка,ще раз дуже дякую за риб  .
Замовляла у Олі іколу.Сказати,що риба хороша-це означає нічого не сказати.Малявочки просто чудові.Упаковані були дуже добре,приїхали,як з курорту.Після заселення в акву і години часу освоєння нового дому,на новому місці вели себе,як дома,не шугались інших риб і навіть дуже добре їли  .
Після замовлення,рибу отримала оперативно швидко по порівнянню з тим,що в цей час замовляла ще у одного форумчанина і вже більше місяця не можу її отримати.
Дуже рекомендую Олічку,як приємного і відповідального продавця  .Купляйте,не пожалієте.
Вибачаюсь за неякісне фото,але цей дит.садок такий шустрий,що зовсім не хочуть позувати.З 10-ти фото,єдине вибрала,де можна хоча би трошки їх побачити.Надіюсь,підростемо-порозумнішаєм,тоді будемо топ моделями і покажем себе у всій красі.

Ще раз дуже ДЯКУЮ.
|
Рыба конечно красивая,но при таком оформлении аквариума она будет просто теряться....с таким успехом лучше бы заселили сюда попугайчиков..думаю скоро ето поймете..
cказали "Дякую" rom4a за цей допис:
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:32.
|