 |
11.11.2014, 12:04
|
#1
|
Moderator
Реєстрація: 25.02.2008
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 8.738
сказав Дякую: 5.974
сказали Дякую 9.952 раз(и) в 3.831 повідомленні
|
Відповідь: Чорна вода ===www.aquaforum.ua===
ще одна стаття (початок):
Цитата:
Коли ми маємо справу з деякими з цих видів, як, наприклад Pterophyllum altum, Uaru fernandezyepezi і Satanoperca daemon, то лише назви цих трьох видів, які походять з басейну Верхньої Оріноко (Alto Orinoco) і Вентуарі (Ventuari) в Венесуелі, говорять про те, що ми маємо справу з видами, які походять з деяких з найбільш незайманих вод нашої планети, звідти, де вода настільки чиста, що використання проточної води зі струмків в цій області в якості питної та для приготування їжі, без обробки (лише кип’ятіння тільки під час приготування їжі), для власного споживання, протягом декількох тижнів не призводить до шкідливих результатів. Не те, щоб це рекомендується, але можна обійтись без хлорних пігулок.
У деяких з приток річки Оріноко, таких як Ріо Атабапо (Rio Atabapo), вода може мати рН під 4,0, і час від часу між 3,5 і 3,8.
У деяких місцях вода може мати мінімальну або взагалі не мати провідність, ні загальну твердість, ні карбонатну твердість. До цих пір там знаходять риб, що мешкають в такій воді.
Риби, які розвивалися в цих водах мають порівняно слабку імунну систему. Це тому, що рН є настільки низьким, що бактерії мають дуже важкі умови щоб рости.
Оскільки бактерій та іншіх патогенів так мало, або вони практично відсутні, то риба не піддається їх дії, і, отже, не мають можливість розвинути свою імунну систему до будь-якої значної кількості або спектру збудників, та їх імунна система стає вузькоспеціалізованою, що погано, коли ви примушуєте риб жити в замкнутій системі
наших акваріумів.
|
|
|
|
cказали "Дякую" mazapura за цей допис:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:52.
|