|
24.11.2014, 22:59
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Ровно
Дописи: 271
сказав Дякую: 313
сказали Дякую 217 раз(и) в 111 повідомленні
|
Re: Pelvicachromis pulcher (папужки): утримання ===www.aquaforum.ua===
Доброго всем времени суток, а что если пельвиков запустить в акву с Седжиками и чернополосками? Все вродь как мирные, все цихлиды...
В аквариуме со скаляриями и молли живут у меня отлично, правда вот 1 самочка вторую загнала куда то и сама руководит 2 самцами, вот такой матриархат 
Хочу просто ещё парочку попугаев, уж больно они мне понравились, вот и думаю что если их в цихлидник засунуть, растений там много, мои цихлазомы воспитанные не роют где не положено, мальками привыкли в травниках жить, укрытий более чем хватает: и грот, и кокосы...Вообщем может у кого есть опыт содержания таких рыбсов вместе?
|
|
|
25.11.2014, 00:09
|
|
Moderator
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 8.738
сказав Дякую: 5.974
сказали Дякую 9.952 раз(и) в 3.831 повідомленні
|
Відповідь: Re: Pelvicachromis pulcher (папужки): утримання ===www.aquaforum.ua===
Эльф, не робіть цього.
Якщо скалярії тримаються середнього шару акваріума, то інші Ваші цихлазомки тримаються дна. Територія дна для них дуже важлива.
Тримайте участки 30х30см для кожної самички (пари).
Маленьким апістограмкам потрібен участок 20х20 см, що вже казати про більших самичок?
Цитата:
Допис від Эльф
мои цихлазомы воспитанные
|
такого поняття, як виховання риб не існує, - вони гірші за кішок, - живуть мирно лише до свого власного часу, а потім "раз" і або трупик, або відсутність рибки.
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:49.
|