|
12.02.2015, 13:20
|
|
Administrator. Голова правління Всеукраїнської Асоціації Акваріумістів
Звідки Ви: м. Київ
Дописи: 9.544
сказав Дякую: 3.032
сказали Дякую 20.706 раз(и) в 3.394 повідомленні
|
Re: Список лиц, дискредитировавших себя в разделе "Продам" ===www.aquaforum.ua===
Danya
http://www.aquaforum.ua/member.php?u=25726
Жалоба: http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=197436
Цитата:
Отже, почалася ця історія з покупки фільтра Tetra ex 1200 new у Danya 01.11.2014 р. Я запропонував ціну і він зразу погодився, зсилаючись на те, що дуже терміново потрібні гроші. Того ж дня я перевів 750 грн. йому на рахунок. Він дуже дякував, казав, що якраз вчасно до дня народження.
Через декілька днів питаю де фільтр, він каже, що затягнулося святкування дня народження. Тему про продаж він видалив зразу після переводу грошей, на моє запитання навіщо, він каже нє-нє, я просто закрив, хоча теми ніде нема, але я зберіг скрін його теми (фото додам).
І тут почалося: спочатку його визвали в термінове відрядження в Дніпропетровськ, потім він поїхав на схід в зону АТО, потім він втратив роботу і т.д. При цьому він цілими днями сидів на форумі, придивлявся стойку з аквами, запускав креветочник, обмінювався різними акватоварами і ін.
В кінці виявилося, що його жінка винесла фільтр на мороз і він тріснув, причому розлетілася і каністра і голова. Договорились, що віддасть гроші.
Спочатку обіцяв що через тиждень, через два, післязавтра, може ще сьогодні якщо встигне, потім обіцяв віддавати частинами, а потім забив і почався ігнор і тільки після згадування списку людей які дискредитували себе на форумі, він знову почав обіцяти, що на днях все віддасть з врахуванням ціни відносно долара і з компенсацією. Але все залишилось на рівні обіцянок.
|
|
|
cказали "Дякую" Олександр Бешлега за цей допис:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:07.
|