Re: Соль Blue Treasure - бомба замедленного действия ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від ***шерхан***
Полностью согласен, это я уже слышу от девяти пользователей и у троих почти лягли аквариумы, а у одного уже нет его. Не испытывайте судьбу своих м.аквариумов.
Лучше раз в неделю по 10% =40% в месяц выйдет. Ну или сразу 20% за одну подмену не более, а то перезапуск.
Удачи.
роблю до 100% підміни вже майже 2-й місяць в своєму піко на 5л. Ніяких проблем і поганого самопочуття в коралів не виявив. правда користуююсь не СПС, а ЛПС. Може ще рано проблемам появитись. Але навіть приріст є.
Незнаю буду ще наблюдати))) хотя перейти на більш якісну сіль планую, в цій солі не подобається погана розчинність, та навідь після доби з помпою, всеодно є білий осадок на дні.
Re: Соль Blue Treasure - бомба замедленного действия ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від V-V-F
роблю до 100% підміни вже майже 2-й місяць в своєму піко на 5л. Ніяких проблем і поганого самопочуття в коралів не виявив. правда користуююсь не СПС, а ЛПС. Може ще рано проблемам появитись. Але навіть приріст є.
Незнаю буду ще наблюдати))) хотя перейти на більш якісну сіль планую, в цій солі не подобається погана розчинність, та навідь після доби з помпою, всеодно є білий осадок на дні.