|
19.04.2015, 18:30
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: Івано-Франківськ
Дописи: 1.182
сказав Дякую: 2.025
сказали Дякую 1.858 раз(и) в 565 повідомленні
|
Відповідь: Re: Помогите с меланиями ===www.aquaforum.ua===
РастОК, а ось у мене чомусь так не вийшло... Запустив 20 хелен, катушок вони вибили, а меланії як кишіли, так і лишилися... Хелена не їсть же їх постійно, пообідала - і зарилася в грунт, а меланії тим часом розмножуються, крім того варто відмітити, що у мене й хелени розмножувалися при наявності такої кормової бази, але що там їхні декілька "човників" проти тисячі живородящих меланій. Та й катушки їм більш до смаку)). Допоміг перезапуск, а тих, що занеслися з декораціями хелени таки добили. І ще - це досить ДОВГИЙ процес...
cказали "Дякую" Володимир Романович за цей допис:
|
|
20.04.2015, 12:57
|
|
Старший Клуба любителей гуппи Japan Blue
Звідки Ви: Одесса
Дописи: 584
сказав Дякую: 114
сказали Дякую 417 раз(и) в 213 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Помогите с меланиями ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Володимир Романович
РастОК, а ось у мене чомусь так не вийшло... Запустив 20 хелен, катушок вони вибили, а меланії як кишіли, так і лишилися... Хелена не їсть же їх постійно, пообідала - і зарилася в грунт, а меланії тим часом розмножуються, крім того варто відмітити, що у мене й хелени розмножувалися при наявності такої кормової бази, але що там їхні декілька "човників" проти тисячі живородящих меланій. Та й катушки їм більш до смаку)). Допоміг перезапуск, а тих, що занеслися з декораціями хелени таки добили. І ще - це досить ДОВГИЙ процес...
|
У меня как-то катушки не приживались, да и достать их хелена не могла при высоком аквариуме и большом количестве растений - они лазают по растениям, а хелены 95% времени по дну. А вот меланий первый месяц визуально не наблюдалось изменений (за исключением нескольких крупных панцирей, которые я при подмене убирал). А вот потом поголовье пошло вниз. А меланий было столько, что при площади дна 40х80 см. всё кишило живым ковром. За три месяца не осталось ни одной. Причём самый спад был когда эти 10 хелен размножились до 15-20 штук и уже все вмести избавились от меланий до конца. Хелены по-сути те-же мелании только размножаются в сотню раз медленнее.
|
cказали "Дякую" РастОК за цей допис:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:01.
|