|
05.05.2015, 13:05
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Коломыя
Дописи: 318
сказав Дякую: 58
сказали Дякую 149 раз(и) в 109 повідомленні
|
Re: Евглена зелена(цвітіння води) і чудодійне зцілення. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Ю.В.
Полностью ее может уничтожить или дафния (что нереально делать в рыбных аквариумах), либо УФ. Повторяю- все остальное ее только подавляет на время. В т.ч. и самая мелкая фильтрация. Ну, с коагулянтом вода чистится лучше всего и поэтому тут шансы выше.
|
Повністю її не знищити взагалі..ваш пост вище)
Цитата:
Допис від Ю.В.
Сообщение от ipolit Посмотреть сообщение
Сермяжна правда ще й в тому,що спори евглени існують у багатьох акварімах і без спалахів цвітіння.
Я бы сказал, что ВО ВСЕХ аквариумах.
|
Цитата:
Допис від Ю.В.
Вы вправе, естественно, делиться своим опытом. Но не нужно еще не оконченный процесс-эксперимент представлять в форме рекомендации, тем более, сомнительной.
|
Ви знаєте,мені чомусь здається,що все буде добре(по крайній мірі хочеться)..)
А на рахунок поради,якщо ви читали вище - "Зраза зауважу,що цей метод не претендує на якусь універсальність,думаю,є ще ефективні способи,які помагали в цій проблемі..."
Я лишень хотів поділитись досвідом. Ви не повірите, які повні штани щастя у мене були,коли майже після місяця мурдувань щось почало змінюватись..Хто був(або буде) на мому місці мене поймуть..Я писав таким самим як я: новачкам без досвіду,поневіреним і опускаючим руки..тим,кому мій спосіб буде доступніший і простіший..А в майбутьньому,хто не полише це захоплення сам дійде до всього про що пишете ви і про що,написано взагалі..)
А якщо є у когось бажання,краще написати способи,якими вони долали цю проблему,або привести схематизацію способів..головне допомогти.)
|
|
|
05.05.2015, 13:08
|
|
Super Moderator
Звідки Ви: Киев
Дописи: 8.688
сказав Дякую: 6.565
сказали Дякую 9.134 раз(и) в 3.930 повідомленні
|
Re: Евглена зелена(цвітіння води) і чудодійне зцілення. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від ipolit
Ви знаєте,мені чомусь здається,що все буде добре(по крайній мірі хочеться)..)
|
Я искренне желаю Вам удачи. Но вынужден напомнить о том, что Ваша фибра всегда должна быть наготове, особенно первые пару месяцев после окончания фильтрации- рецидив очень вероятен.
cказали "Дякую" Ю.В. за цей допис:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:28.
|