|
06.07.2015, 22:43
|
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Киев, Хмельницький
Дописи: 71
сказав Дякую: 20
сказали Дякую 7 раз(и) в 7 повідомленні
|
Re: Акваріум 30л ===www.aquaforum.ua===
Освітлення поки немає. Ніякого) І це трохи розв'язує руки. Я хотів спочатку вибрати рослини, визначитись з рибками а потім уже для них узяти потрібне освітлення.
В загальному, я знайшов статтю, де сказано що потрібно 2 лампи червоного спектра і 1 синьо-зеленого. Так і планував, проте зараз загубив уже де читав, тому моделі ламп зараз не скажу. Можливо Ви мені щось порадите, так навіть краще буде.
З'явилось питання по грунту. Хочу базальт. Достатньо буде одного базальту чи потрібно буде поживний грунт на дно покласти? Те що з поживним краще і так розумію, питання в тому чи вистачить одного базальту?
І раз я уже зупинився на першій картинці, цей горб, під корягою, земля чи великий камінь?
|
|
|
06.07.2015, 22:50
|
|
|
Super Moderator
Звідки Ви: Киев
Дописи: 8.688
сказав Дякую: 6.565
сказали Дякую 9.134 раз(и) в 3.930 повідомленні
|
Re: Акваріум 30л ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Steel Bolt
В загальному, я знайшов статтю, де сказано що потрібно 2 лампи червоного спектра і 1 синьо-зеленого.
|
Явно перебор. Особенно для начинающего. Для тех растений что на первом фото достаточно люмки ватт на 20-25 со спектром в районе 6000К Спецспектры- для продвинутых аквариумистов. успеете еще. А, еще лучше, туда бы первый аквалайтер 30-и сантиметровый.
Цитата:
Допис від Steel Bolt
Я хотів спочатку вибрати рослини, визначитись з рибками а потім уже для них узяти потрібне освітлення.
|
Логика есть. Но я бы изначально планировал свет с некоторым запасом.
Цитата:
Допис від Steel Bolt
Хочу базальт
|
Для растений с корневым питанием- не лучший вариант. Для тех что на фото- годится. Они там все с листовым питанием, им питательная подложка не нужна.
Цитата:
Допис від Steel Bolt
цей горб, під корягою, земля чи великий камінь?
|
Камень.
|
cказали "Дякую" Ю.В. за цей допис:
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:07.
|