|
27.07.2015, 18:03
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Харьков
Дописи: 809
сказав Дякую: 314
сказали Дякую 1.158 раз(и) в 364 повідомленні
|
Re: "AQUA-Lego" конкурс аквадизайна нового формата ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Reporter
Наскільки етично буде відклеїти наклейку "Природа" від спонсорського акваріуму при фотографуванні конкурсного фото? Я розумію, що лого спонсора чіпати не гоже, але при фотографуванні, світла із фронтальної сторони не буде і лого буде просто чорною блямбою... Допустимо фото харду і портрет із лого а саме конкурсне без?
|
Вставлю и я свои 5 копеек...
...спонсоры участвуют(спонсируют) наши мероприятия не только ради любви к искусству и убирать наклейку-логотип ИМХО негоже
Когда я с дочкой участвовали в декабрьском конкурсе детского аква-дизайна, так нас прямо попросили не разворачивать "наклейкой к стене" конкурсные аквариумы.
Давайте проявим уважение к спонсорам, которые не стали рассылать один и тот-же аквариум всем, а сделали десяток (и это не считая призов).
|
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую killarama за це повідомлення:
|
|
27.07.2015, 19:26
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Хмельницький
Дописи: 304
сказав Дякую: 281
сказали Дякую 460 раз(и) в 145 повідомленні
|
Re: "AQUA-Lego" конкурс аквадизайна нового формата ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від killarama
Вставлю и я свои 5 копеек...
...спонсоры участвуют(спонсируют) наши мероприятия не только ради любви к искусству и убирать наклейку-логотип ИМХО негоже
Когда я с дочкой участвовали в декабрьском конкурсе детского аква-дизайна, так нас прямо попросили не разворачивать "наклейкой к стене" конкурсные аквариумы.
Давайте проявим уважение к спонсорам, которые не стали рассылать один и тот-же аквариум всем, а сделали десяток (и это не считая призов).
|
Мені здається, що лого у хорошій якості збоку від акваріума, значно більш у інтресах спонсора, ніж темна пляма на передньому склі. Я акваріум знімаю у темряві і його просто не буде видно. Плюс я планую винести лого всіх спонсорів, а не лише Природи, так що конкретно моє фото буде, напевно, найбільш спонсорьським зі всіх)
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:43.
|