| 

|  |  |  

|  16.05.2015, 17:06 | #31 |  
	| Живу я тут 

Дописи: 383
				 сказав Дякую: 750 

сказали Дякую 271 раз(и) в 177 повідомленні

| 

Re: МУДРЫЙ АКВАРИУМ или ИЛИ АКВАРИУМ В КОТОРОМ РЫБА ЖИВЕТ И РАЗМНОЖАЕТСЯ!) ===www.aquaforum.ua===

Для меня было ЧУДО,когда первый раз обнаружил малька Колумбийской тэтры в фильтре.С пяти колумбийцев(производителей) выросло штук 30."Родостомусы" тоже не один раз нерестились.Аквариум в стиле "Компот".96% ростючка.Интересно что гуппи плохо плодятся.Ну и кормежка важна:заморозка циклоп залетает даже в заросли микрантэмума после 3ей стрижки. 
 |  
	|   |   |  

| cказали "Дякую" РомаУж за цей допис: |  |  

|  16.05.2015, 18:32 | #32 |  
	| Живу я тут 

Дописи: 542
				 сказав Дякую: 452 

сказали Дякую 171 раз(и) в 124 повідомленні

| 

Відповідь: МУДРЫЙ АКВАРИУМ или ИЛИ АКВАРИУМ В КОТОРОМ РЫБА ЖИВЕТ И РАЗМНОЖАЕТСЯ!) ===www.aquaforum.ua===

Як у вас це усе виживає? В мене скалярії вже чотири рази за 2 місяця нерестились. Коли ікра вже хвостиками починає шевелити, мечики її усю поїдають. Хоть скалярії і ганяють їх.Мальків анциструса теж інші поїли. Хоть і джунглі є.

__________________Сайт портфоліо https://logotyp.pp.ua/

|  
	|   |   |  

|  16.05.2015, 20:11 | #33 |  
	| Живу я тут 

Дописи: 186
				 сказав Дякую: 135 

сказали Дякую 189 раз(и) в 105 повідомленні

| 

Re: Відповідь: МУДРЫЙ АКВАРИУМ или ИЛИ АКВАРИУМ В КОТОРОМ РЫБА ЖИВЕТ И РАЗМНОЖАЕТСЯ!) ===www.aquaforum.ua===

Цитата: 

| 
					Допис від IS1971  Як у вас це усе виживає? В мене скалярії вже чотири рази за 2 місяця нерестились. Коли ікра вже хвостиками починає шевелити, мечики її усю поїдають. Хоть скалярії і ганяють їх.Мальків анциструса теж інші поїли. Хоть і джунглі є.
 |  Отримати щось більше від скалярій, ніж "рухливі хвостики" в загальному акваріумі не реально! Навіть за умови окремого утримування ідеальної пари, власна молодь буде розглядатись як кормові об'єкти вже до наступної кладки (за дуже рідкими вийнятками і не з моєї практики). Самі ж скалярії теж не пропустять повз свій шлунок молодь інших риб. Тому велику увагу слід приділити  сумісності  риб, щоб одні не дошкуляли молоді інших. Зона "джунглів" - це не просто густі зарості, а таке місце, куди доросла риба просто не може заплисти, тоді як молодь почуває себе там комфортно. Але без відлову старших далі процес не піде, "бо що менше за мене - то Їжа". Якщо ж у банці знаходиться екземпляр, який цілими днями шукає ікру інших, або "чергує" біля місця ймовірної концентрації мальків - останніх навряд чи вдасться побачити живими. Звичайно, ідеальним в цьому плані був би видовий акваріум з утримуванням "лояльного" до своєї молоді виду, але це вже вихід за межі не стільки теми, скільки усього розділу.
				__________________З повагою, Віктор.

Востаннє редагував MVN: 16.05.2015 о 20:21..
 |  
	|   |   |  

| Ці 7 користувач(ів) сказали Дякую MVN за це повідомлення: |  |  

|  06.08.2015, 01:37 | #34 |  
	| Живу я тут 

Дописи: 166
				 сказав Дякую: 77 

сказали Дякую 54 раз(и) в 29 повідомленні

| 

Re: МУДРЫЙ АКВАРИУМ или ИЛИ АКВАРИУМ В КОТОРОМ РЫБА ЖИВЕТ И РАЗМНОЖАЕТСЯ!) ===www.aquaforum.ua===

У меня одна из банок - несколько другого вида ленивый аквариум - аксолотль и креветки. Аксолотль жрет криля, но они размножаются быстрее, чем он их съедает, такой вот биореактор корма, и кормить реже нужно, и корм живой проверенный и здоровый, и животинка охотится и развлекается естественным образом 
 |  
	|   |   |  

| Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую toxydose за це повідомлення: |  |  

|  06.08.2015, 12:01 | #35 |  
	| Живу я тут 

| 

Щось подібне відбувається у багатьох акваріумах, де якась живність намагається розмножуватись. Тоді дорослі екземпляри отримують якісну "поживу", але весь процес не рідко залишається навіть не помічений господарем. 

|  
	|   |   |  

| cказали "Дякую" MVN за цей допис: |  |  

|  06.08.2015, 13:03 | #36 |  
	| Живу я тут 

Дописи: 166
				 сказав Дякую: 77 

сказали Дякую 54 раз(и) в 29 повідомленні

| 

Аксолотль жрёт не то что креветок, а взрослых гуппи, и даже более крупных рыб. Единственная живноть которая может сосуществовать с ним и не быть полностью съедена это креветки
 Надіслано від мого LenovoA3300-GV, використовуючи Tapatalk

|  
	|   |   |  

| cказали "Дякую" toxydose за цей допис: |  |  

|  06.08.2015, 19:05 | #37 |  
	| Живу я тут 

| 

Всі акваріуми різні. Якщо я підкину до своїх "кільок" криля, то це сумно закінчиться для ікри перших і молоді других. 

|  
	|   |   |  

| cказали "Дякую" MVN за цей допис: |  |  

|  11.09.2015, 16:56 | #38 |  
	| Живу я тут 

Дописи: 152
				 сказав Дякую: 321 

сказали Дякую 141 раз(и) в 73 повідомленні

| 

Мой аквариум)) 120 литров. Размножались и гуппи и пельвикахромисы (мальки гуппи пристраивались под "мамку" и иногда плавали в куче пельвиков) Сейчас в акве остались одни попугайчики, плодятся раз в два месяца, мальков не отсаживаю, прятались в зарослях мха или бамбуковых трубках когда родители "уходили" в очередные гульки)).

__________________Я счастлива по умолчанию @ не лезьте, пожалуйста, в настройки!

| Ці 10 користувач(ів) сказали Дякую Одесситочка за це повідомлення: |  |  

|  11.09.2015, 22:37 | #39 |  
	| Живу я тут 

Дописи: 724
				 сказав Дякую: 1.622 

сказали Дякую 1.016 раз(и) в 402 повідомленні

| 

Цитата: 

| 
					Допис від Одесситочка  Мой аквариум)) 120 литров. |   Одесситочка, огромное спасибо, что оживили темку, надеюсь что еще найдется много желающих поделиться простыми чудесами происходящими в своих аквариумах!!!__________________ 
 |  
	|   |   |  

| cказали "Дякую" ОАН за цей допис: |  |  

|  11.09.2015, 22:50 | #40 |  
	| Бан за нарушения 

Дописи: 4.496
				 сказав Дякую: 8.556 

сказали Дякую 3.854 раз(и) в 1.863 повідомленні

| 

Мудрая ли эта история не знаю ,но аквариумы и дальше в таком же состоянии без какого либо оборудования и химии.http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=70831
 |  
	|   |   |  

| cказали "Дякую" Gooners за цей допис: |  |  

|  12.09.2015, 10:26 | #41 |  
	| Живу я тут 

| 

Цитата: 

| 
					Допис від Gooners  Мудрая ли эта история не знаю ,но аквариумы и дальше в таком же состоянии без какого либо оборудования и химии. |  А фото аквариума? Его по ссылке нетЬ  
				__________________Я счастлива по умолчанию @ не лезьте, пожалуйста, в настройки!

| cказали "Дякую" Одесситочка за цей допис: |  |  

|  12.09.2015, 10:30 | #42 |  
	| Живу я тут 

| 

Цитата: 

| 
					Допис від ОАН  найдется много желающих поделиться простыми чудесами происходящими в своих аквариумах!!! |  Мне кажется что с цихлидами это происходит постоянно)) Они хорошие родители. До поры, до времени))) 
Кстати. Хочу к своим подсадить кого то..но не знаю кого. С креветками у них "перемирие" уже не трогают их.

| cказали "Дякую" Одесситочка за цей допис: |  |  

|  12.09.2015, 10:55 | #43 |  
	| Бан за нарушения 

Дописи: 4.496
				 сказав Дякую: 8.556 

сказали Дякую 3.854 раз(и) в 1.863 повідомленні

| 

|  
	|   |   |  

| Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Gooners за це повідомлення: |  |  

|  |  |  

| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) |  
		|  |  

| 
	|  Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати дописи Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати дописи 
 HTML код Вимк. 
 |  |  |  

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:25. 
 |