На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Общая информация > Общественная деятельность > Выставки, семинары, конкурсы
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 15.09.2015, 17:07   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Луганск
Дописи: 2.453
сказав Дякую: 3.832
сказали Дякую 3.683 раз(и) в 1.350 повідомленні
Надіслати повідомлення для mir_ на ICQ
Re: AquaLego 2015. Подводим итоги ===www.aquaforum.ua===

кто сказал что я делаю разбор победителя??? по моему я достаточно написал по этой работе, почитать можно в первом посте. Если имелось в виду желание обсудить с конкурсантом, то для этого необходимо услышать ее мнение на высказанное мной в комментариях, тогда это будет диалог а не умничанье с моей стороны.

mir_ поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую mir_ за це повідомлення:
Andrew1 (15.09.2015), dvvd (19.09.2015), mavr-v (15.09.2015)
Старий 15.09.2015, 21:54   #2
Живу я тут

Звідки Ви: г.Ужгород
Дописи: 416
сказав Дякую: 1.463
сказали Дякую 1.649 раз(и) в 318 повідомленні
Re: AquaLego 2015. Подводим итоги ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від mir_ Переглянути допис
Если имелось в виду желание обсудить с конкурсантом, то для этого необходимо услышать ее мнение на высказанное мной в комментариях, тогда это будет диалог а не умничанье с моей стороны.
Ну, якщо чесно, то я теж подумала, що про мою роботу ще поговоримо, але, як я писала вже вище, то я цілком згідна з тими зауваженнями, які мені виказали наші судді. Папороть дійно трохи ріже очі, я це бачила, і пробувала переробити, замінила на меншу. Більше ніяка рослинка туди не пасувала, а проміжок між корягами залишати не хотіла, щоб коріння не були такими важкими. Так як було використано в композиції три коряги, то хотілось якось рослинами їх обіграти. Без папоротті дуже акцент падав на коріння.
Можливо доріжка не зовсім вдалась, але я дуже старалась передати поворот вправо, щоб хотілось туди заглянути. Мабуть треба було ще допрацювати)))
На рахунок куби теж згідна, але щоб посадити кубу дуже щільно без прогалин, то треба мати стальні нерви. Намучилась з нею

~Terez@~ поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую ~Terez@~ за це повідомлення:
dvvd (19.09.2015), mir_ (16.09.2015), Reporter (15.09.2015), КРАК (16.09.2015)

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:41.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts