На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Прісноводні тварини > Пресноводные ракообразные > Общие вопросы по креветкам
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 10.07.2008, 13:34   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Киев
Дописи: 195
сказав Дякую: 141
сказали Дякую 80 раз(и) в 57 повідомленні
Надіслати повідомлення для Влад на ICQ Надіслати повідомлення для Влад на Skype
Ответ: Macrobrachium nipponense ? ( Креветка Макробрахиум) Отзывы. ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Svetla Переглянути допис
Все проблемы от голодухи. Подкармливайте макробрахиумов отдельно - и будет вам счастье!
Я таблетки для анцитрусов и гранулы для крапчатых сомиков креветкам кидаю. Как забастовку устроили - не едят! Катушки с неокардинами наперегонки за таблетками, а макробрахиумы взад-перёд ходят мимо. Я бы рад чтоб катушек чуток покромсали, их море расплодилось. В другом аквариуме одна сидит уже третий день на листе крептокорины а вторая за кладофорой и то-же ничего не едят. Может с ложечки кормить?

Влад поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 13.07.2008, 14:37   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Лебедин
Дописи: 431
сказав Дякую: 136
сказали Дякую 154 раз(и) в 83 повідомленні
Надіслати повідомлення для Pelmatohromis на ICQ
Ответ: Macrobrachium nipponense ? ( Креветка Макробрахиум) Отзывы. ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Влад Переглянути допис
В другом аквариуме одна сидит уже третий день на листе крептокорины а вторая за кладофорой и то-же ничего не едят. Может с ложечки кормить?
Перед линькой (за неделю) хитиновые перестают есть и после линьки тоже неделю не кушают. Еще... иногда таблетки им от разных производителей не нравятся. Мои носом долго крутили после тетровских таблеток... не хотели серовские есть. Сейчас едят, но не так охотно.

Pelmatohromis поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.07.2008, 11:15   #3
Живу я тут

Звідки Ви: Киев
Дописи: 195
сказав Дякую: 141
сказали Дякую 80 раз(и) в 57 повідомленні
Надіслати повідомлення для Влад на ICQ Надіслати повідомлення для Влад на Skype

Цитата:
Допис від Pelmatohromis Переглянути допис
Перед линькой (за неделю) хитиновые перестают есть и после линьки тоже неделю не кушают. Еще... иногда таблетки им от разных производителей не нравятся. Мои носом долго крутили после тетровских таблеток... не хотели серовские есть. Сейчас едят, но не так охотно.
Да, скорее всего так и есть. Одна из креветок полиняла . Корма разные буду пробовать.

Влад поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:42.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts