На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Для новачків > Для тех, кто недавно на форуме. Первые вопросы, справочники и прочее. > Я новичок
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Я новичок Ничего не понимаю в аквариумистике, только начинаю, но очень хочу научиться! Новичкам писать сюда

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 16.11.2015, 20:49   #1
Придивляюся

Звідки Ви: Харьков
Дописи: 21
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 5 раз(и) в 2 повідомленні
Re: Відповідь: Стартовый набор ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від IS1971 Переглянути допис
Піддон - а чи треба? Кришки також в них не ахті. Через якийсь час будеш шукати теми "Як переробити/доробити стандартну кришку Природи".
Вам также спасибо за ответ. А какую бы Вы крышку рекомендовали? Не очень хочется городить что-то самопальное, и опять же увидеть бы крышку (а в ближайших магазинах нету)

sergeyfiz1 поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 16.11.2015, 22:09   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Жмеринка
Дописи: 393
сказав Дякую: 363
сказали Дякую 219 раз(и) в 135 повідомленні
Re: Відповідь: Стартовый набор ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від sergeyfiz1 Переглянути допис
Вам также спасибо за ответ. А какую бы Вы крышку рекомендовали? Не очень хочется городить что-то самопальное, и опять же увидеть бы крышку (а в ближайших магазинах нету)
На сам перед скажу (як новенький у цій справі),людям які будуть дивитись на ваш акваріум буде в основному бай дуже яка у вас кришка,їх буде цікавити внутрішній світ)).Звичайно,якщо просто поставити на аквс кусок дсп вигляд буде не дуже,але зараз можна замовити "самопальну" кришку у майстрів не хуже,а іноді і кращу,ніж магазинна,і можете самі підібрати матеріал,колір,світло яке там буде,у мене сестра замовляла на 200л,з кольором під кімнату.І коштувати може дешевше,а магазинні як сказали вище,зазвичай доводиться модернізувати.Вирішувати вам,порівняйте ціни,гугл робить дива

Олександр+ поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 16.11.2015, 22:25   #3
Живу я тут

Звідки Ви: Івано-Франківськ
Дописи: 542
сказав Дякую: 452
сказали Дякую 171 раз(и) в 124 повідомленні
Відповідь: Re: Відповідь: Стартовый набор ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від sergeyfiz1 Переглянути допис
Подивіться в моєму альбомі яку я робив кришку собі. Інфу брав в неті. Перечитав різні способи і ідеї. Обрав щось середнє.
Фірмові кришки не задовільняють вимоги, світла мало, витяжки немає.
Купите, а через якийсь час будете думати які лампи чи світлодіоди доставити, які і де встановити кулери, бо під кришкою конденсат буде збиратись.

IS1971 поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:46.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts