|
16.11.2015, 20:49
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Харьков
Дописи: 21
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 5 раз(и) в 2 повідомленні
|
Re: Відповідь: Стартовый набор ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від IS1971
Піддон - а чи треба? Кришки також в них не ахті. Через якийсь час будеш шукати теми "Як переробити/доробити стандартну кришку Природи".
|
Вам также спасибо за ответ. А какую бы Вы крышку рекомендовали? Не очень хочется городить что-то самопальное, и опять же увидеть бы крышку (а в ближайших магазинах нету)
|
|
|
16.11.2015, 22:09
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Жмеринка
Дописи: 393
сказав Дякую: 363
сказали Дякую 219 раз(и) в 135 повідомленні
|
Re: Відповідь: Стартовый набор ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від sergeyfiz1
Вам также спасибо за ответ. А какую бы Вы крышку рекомендовали? Не очень хочется городить что-то самопальное, и опять же увидеть бы крышку (а в ближайших магазинах нету)
|
На сам перед скажу (як новенький у цій справі),людям які будуть дивитись на ваш акваріум буде в основному бай дуже яка у вас кришка,їх буде цікавити внутрішній світ)).Звичайно,якщо просто поставити на аквс кусок дсп вигляд буде не дуже,але зараз можна замовити "самопальну" кришку у майстрів не хуже,а іноді і кращу,ніж магазинна,і можете самі підібрати матеріал,колір,світло яке там буде,у мене сестра замовляла на 200л,з кольором під кімнату.І коштувати може дешевше,а магазинні як сказали вище,зазвичай доводиться модернізувати.Вирішувати вам,порівняйте ціни,гугл робить дива 
|
|
|
16.11.2015, 22:25
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Івано-Франківськ
Дописи: 542
сказав Дякую: 452
сказали Дякую 171 раз(и) в 124 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: Стартовый набор ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від sergeyfiz1
|
Подивіться в моєму альбомі яку я робив кришку собі. Інфу брав в неті. Перечитав різні способи і ідеї. Обрав щось середнє.
Фірмові кришки не задовільняють вимоги, світла мало, витяжки немає.
Купите, а через якийсь час будете думати які лампи чи світлодіоди доставити, які і де встановити кулери, бо під кришкою конденсат буде збиратись.
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:46.
|