Цитата:
Допис від DEPS
Коль выбрал человек путь форсажа
|
Литраж аквариума, водяной столб(см)
Ferplast dubai100 190л (150л чисто воды
лампы 39W T5
Щось я не помітив,що тс вибрав шлях форсажа..
Цитата:
Допис від DEPS
ваши советы ну никак не канают
|
Ви,вибачте,остання істина інстанція у всі цепочці? Ще й модератора згадали,встидались би,чи при будь якій незгоді з вашим високим авторитетним судженням ви кличете модератора?..а де свобода дискусії,або в спорі народжується істина? можливо з двох точок зору тс буде більш зручно вибирати?.. Мої поради шкідливі,а може ваші будуть шкідливі?(крім того,у мене й порад як таких не було..сказав зменьшити кількість удо..але за вашими словами це смертельно -
Цитата:
Допис від DEPS
ваши советы ну никак не канают,даже больше скажу-приносят вред
|
далі
Цитата:
Допис від DEPS
на криптокоринах процессы разложения,начало криптокориновой болезни,в большинстве случаев возникающей из-за резкого изменения хим.состава воды и скачков рН
|
головне тут в словах "в большинстве случаев"..але,крім того,у тс не тільки криптокорини, але я не чув,що папороті і анубісу властива криптокоринова хвороба..якби таке спотстерігалось тільки на криптокорині таке допустити можливо,але в цьому випадку,імхо,причина не в перепадах пиша..та й ознаки осмотичного руйнування на листках зовсім виглядають по іншому..
Цитата:
Допис від DEPS
а в итоге-имеем 120л аквариум с лампочкой Ильича,но советы умеем давать направо и налево о содержании форсажных банок
|
Знаєте,як у фразі з фільм "полет над гнездом кукушки" - "вы нечестно играете"..-
1.Поради я даю не так часто,а якщо даю,то лише ті,які сам мав досвід пройти..
2.умеем давать направо и налево о содержании форсажных банок - ви безцеремонно маніпулюєте - де я давав поради як втримувати форсажні банки?чи в тс форсажна банка?
Цитата:
Допис від DEPS
если не видно связи-то говорить не о чем
|
ні,я невіглас і не бачу зв"язку з недостатнім со2 і дирками на анубісі..
Цитата:
Допис від DEPS
а то учим,а в итоге-имеем 120л аквариум с лампочкой Ильича
|
- ви міряєтесь п..ками?..тобто критерій вправного акваріуміста це літраж акваріуму?..однак немає слів..а на рахунок лампочки Ільїча, ви це Золотницькому і Ільїну роскажіть..
а акваріум я свій покажу,не переживайте,але підриватись і бігти шукати фотік,щоб вам угодити..ізвольтєс..