На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Клубы аквариумистов и террариумистов > Клубы аквариумистов
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Клубы аквариумистов В этом разделе могут общаться группы любителей. Например, любители Барбусов, любители травников"... Только члены групп могут создавать новые темы.

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 29.07.2008, 00:20   #10
Придивляюся

Звідки Ви: Івано-Франківськ
Дописи: 26
сказав Дякую: 23
сказали Дякую 2 раз(и) в 2 повідомленні
Надіслати повідомлення для OlexandR на ICQ
Відповідь: Івано-Франківськ !!!! ===www.aquaforum.ua===

Акваріум я замовляв листопад - грудень 2007 року. Не знаю. Ціною був дуже задоволений. Якістю робіт також, досі акваріум стоїть і тьху тьху все в ньому гаразд. Що хочу додати, там той майстер що я з ним домовлявся зі мною узгоджував усі деталі і плани того що і як буде робити. З ним і стікло підбирав, то спочатку він сказав що можна з 6мм... потім з 8мм з 2 стяжками.. + ребра.., а я для перестраховку запитав про 10 мм. В результаті за 2 Тижня мені зателефонували і забрав свій акваріум. правда важкий він вийшов.. проблиматично було його нести додому Нажаль я не памятаю, як звуть того майстра, у нього відсутній палець на правій руці.

Добавлено через 12 минут
Цитата:
Допис від IgLa Переглянути допис
Можливо, під ратушею і бувають проколи. ІМХО сюди вони можуть бути. Радив тому, що мав з ними позитиний довід співпраці. Не подумайте, я до них відношення ніякого не маю. Про "пітон" - трошки дорооватий магазин. Хоча теж є нюанси. От бачив там акву з випуклим склом шириною 1.2м, то вона в Пітоні чуть не на половину дешевша ніж в "Природі", хоч і "природа" рахується дешевший магазин. Мабуть в пітоні старі запаси. Одним словом якщо хочете і дешевше і якісно, то прийдеться побігати. ІМХО краще взяти готвий аквас, бо ти вже ачиш за що плтиш роші. Успіхів!
Так у ПІТОНІ ДОРОГА ХІМІЯ для води, фільтри та корма. Ще риба. Акваріуми не є дуже дешеві, но і не є дорогі. На рахунок хімії (аквасейф, тетрамін.. і т.д.) то дешевше можна купити у магазині "АКВАРІУМ" ( він в районі "Гранд ринку" що біля "Арсену") Ще там літаратура також є дешева.. , правда вибір малий, но для початківців книжка про хвороби, чим лікувати і як доглядати по 12-20 грн.
На рахунок дешевих та здорових риб можу порекомендувати магазин "НЕОН" (р-н. Великої Кишені). Знаю Власника, знаю звідки возить. Також він торгує акваріумами якоїсь фірми.

Востаннє редагував OlexandR: 29.07.2008 о 00:44.. Причина: Добавлено сообщение
OlexandR поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:48.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts