Акваріум я замовляв листопад - грудень 2007 року. Не знаю. Ціною був дуже задоволений. Якістю робіт також, досі акваріум стоїть і тьху тьху все в ньому гаразд. Що хочу додати, там той майстер що я з ним домовлявся зі мною узгоджував усі деталі і плани того що і як буде робити. З ним і стікло підбирав, то спочатку він сказав що можна з 6мм... потім з 8мм з 2 стяжками.. + ребра.., а я для перестраховку запитав про 10 мм. В результаті за 2 Тижня мені зателефонували і забрав свій акваріум. правда важкий він вийшов.. проблиматично було його нести додому

Нажаль я не памятаю, як звуть того майстра, у нього відсутній палець на правій руці.
Добавлено через 12 минут
Цитата:
Допис від IgLa
Можливо, під ратушею і бувають проколи. ІМХО сюди вони можуть бути. Радив тому, що мав з ними позитиний довід співпраці. Не подумайте, я до них відношення ніякого не маю. Про "пітон" - трошки дорооватий магазин. Хоча теж є нюанси. От бачив там акву з випуклим склом шириною 1.2м, то вона в Пітоні чуть не на половину дешевша ніж в "Природі", хоч і "природа" рахується дешевший магазин. Мабуть в пітоні старі запаси. Одним словом якщо хочете і дешевше і якісно, то прийдеться побігати. ІМХО краще взяти готвий аквас, бо ти вже ачиш за що плтиш роші. Успіхів!
|
Так у ПІТОНІ ДОРОГА ХІМІЯ для води, фільтри та корма. Ще риба. Акваріуми не є дуже дешеві, но і не є дорогі. На рахунок хімії (аквасейф, тетрамін.. і т.д.) то дешевше можна купити у магазині "АКВАРІУМ" ( він в районі "Гранд ринку" що біля "Арсену") Ще там літаратура також є дешева.. , правда вибір малий, но для початківців книжка про хвороби, чим лікувати і як доглядати по 12-20 грн.
На рахунок дешевих та здорових риб можу порекомендувати магазин "НЕОН" (р-н. Великої Кишені). Знаю Власника, знаю звідки возить. Також він торгує акваріумами якоїсь фірми.